98 találat 
98 találat 
Termék keresése 
 • Iparágak  
  • + Továbbiak

98 találat 
A Walt Disney koncertterem sima és letisztult dizánjához a 3M™ VHB™ ragasztószalag is hozzájárult.
Szerkezeti erő, egyszerű használat

Amikor a látványos Walt Disney koncertterem 66 kilogrammos paneleit kellett a tartóvázhoz rögzíteni, az elismert építész, Frank Gehry, nem csavarokkal, szegecsekkel vagy hegesztéssel oldotta meg a feladatot. Egyszerűen 3M™ VHB™ ragasztószalaggal.

Kérdezze szakértőnket

3M™ VHB™ ragasztószalagok


Megálmodni, megtervezni, megvalósítani.

 • A 3M™ VHB™ragasztószalagok életre keltik a leginnovatívabb dizájnokat - a tervezéstől a megvalósításig.

  A képzeletünknek semmi sem szabhat határt abban, hogy elképesztő találmányokat vagy lélegzetelállítő dizájnokat kitaláljunk. Azonban meg is valósíthatóak ezek az ötletek? Szüntessen meg minden akadályt és válassza ezt a bámulatosan erős ragasztószalagot, ami láthatatlannul segít az ötletei megvalósításában.

  Mi is az a 3M™ VHB™ ragasztószalag?

  A 3M™ VHB™ ragasztószalagokkal a megvalósítás éppen olyan lesz, mint a látványterv, mellőzve minden zavaró rögzítőelemet, beleértve a csavarokat és szegecseket. Ezekkel az erős, kétoldalas akrilhab ragasztószalagokkal egyszerűen és gyorsan lehet tartós kötést létrehozni, mely idővel egyre erősebb kötést fog eredményezni. Szinte bármilyen felület összeilleszhető velük, úgy mint az alumínium, acél, üveg, műanyagok és festett vagy porszórt felületek.


Vegye fel velünk a kapcsolatot
Forduljon hozzánk segítségért
Segítségre lenne szüksége a megfelelő termék kiválasztásához? Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy hívjon minket a +3612707777 számon.
Segítségre lenne szüksége a megfelelő termék kiválasztásához? Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy hívjon minket a +3612707777 számon.

 • Erő, ami jól mutat

  Erő, ami jól mutat

  A 3M™ VHB™ ragasztószalagok nemcsak helyettesítői a hagyományos mechanikai rögzítőelemeknek, hanem letisztult, esztétikus megjelenést is kölcsönöznek. Tekintse meg, hogyan ötvözhető a tartósság a modern megjelenéssel a lakókocsik esetében.

 • Erős kötés, töredék idő alatt

  Erős kötés, töredék idő alatt

  A ragasztószalag felhelyezése könnyen elsajátítható, kevesebb képzésre van szükség mint a hegesztési vagy a szegecselési munkák ellátáshoz. Ráadásul a 3M™ VHB™ szalagok öntapadóak, így nincs száradási idő, utómunka vagy tisztítási folyamat, nem úgy mint a folyékony ragasztók esetében.


3M VHB ragasztószalagok fémmegmunkáláshoz
Fémmegmunkálás

Növelje a termelékenységet az összeszerelési terület hasznos kihasználtságával. A 3M™ VHB™ ragasztószalag alkalmazásával nincs szükség további utómunkálatra, míg a hagyományos mechanikai rögzítők használatánál igen. Gyors és egyszerű alkalmazás, hosszantartó kötőerő.

A fémmegmunkáláshoz ajánlott termékek megtekintése
3M VHB ragasztószalagok járműgyártáshoz
Járműgyártás

Zökkenőmentes és tartós utazásra lehet felkészülni a 3M™ VHB™ ragasztószalagokkal, mivel ellenállnak az extrém időjárási viszonyoknak, a rázkódásnak, a párának és az UV fénynek. A szegecsekkel és csavarokkal ellentétben még szigetelést is biztosítanak.

A járműgyártáshoz ajánlott termékek megtekintése
3M VHB ragasztószalagok reklámhordozó gyártáshoz

Reklámhordozók

A csavarok és szegecsek elhagyásával, ragyogó dizájnokat tud létrehozni. A 3M™ VHB™ ragasztószalagokkal sima felületet és láthatatlan illesztési vonalat kaphatunk.

A reklámhordozó gyártáshoz ajánlott termékek megtekintése
3M VHB ragasztószalagok az építőipar számára
Építőipar

Amikor olyan látványos építmények paneljeinek a rögzítéséről van szó, mint a Chicago O'Hare reptér vagy a Walt Disney koncertterem az építészek egyedül a 3M™ VHB™ ragasztószalagok teljesíményében bíztak meg, hogy tartós kötést hozzanak létre, miközben egyenletes terhelést biztosítsanak a teljes ragasztási vonalon.

Az építőipari termékek megtekintése
3M VHB ragasztószalagok elektronikai gyártáshoz
Elektronika

A 3M™ VHB™ ragasztószalag egyedülálló tervezési szabadságot biztosít, miközben megfelel az elektronikai ipar szabványainak is. Széleskörűen alkalmazzák a csúcsminőségű televízió képernyők összeszerelésétől egészen a hajózási navigációs rendszerek szigeteléséig.

Az elektronikai gyártáshoz ajánlott termékek megtekintése

Tekintse meg a 3M™ VHB™ ragasztószalagot használat közben

 • Tervezési szabadság - hagyja a mechanikai rögzítőket, válassza a végtelen lehetőségeket

  Tervezési szabadság - hagyja a mechanikai rögzítőket, válassza a végtelen lehetőségeket

 • Tartósság - a 3M VHB ragasztószalagokat a legszélsőségesebb környezetben teszteltük

  Tartósság - a 3M VHB ragasztószalagokat a legszélsőségesebb környezetben teszteltük

 • Tömítés - miért csak ragasszon, ha egyben tömíthet is?

  Tömítés - miért csak ragasszon, ha egyben tömíthet is?

 • Kötéserő - az erős kötés még csak a kezdet

  Kötéserő - az erős kötés még csak a kezdet

 • Voyager teszt - a 3M elkötelezett a vevői felé

  Voyager teszt - a 3M elkötelezett a vevői felé

 • Voyager teszt - a 3M™ VHB™ megküzd a tornádóval

  Voyager teszt - a 3M™ VHB™ megküzd a tornádóval

 • Voyager teszt - tiszta, üde és esztétikus megjelenés

  Voyager teszt - tiszta, üde és esztétikus megjelenés

 • Voyager teszt - idő és munkamegtakarítás az egyszerű használatból fakadóan

  Voyager teszt - idő és munkamegtakarítás az egyszerű használatból fakadóan


További információt szeretne?


Kérdezze szakértőnket!

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ha kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban illetve ha szakértői segítséget szeretne kérni az alkalmazást illetően.Megjegyzés: A 3M Ipari termékeire vonatkozó támogatás nem elérhető egyéni fogyasztók számára. Fenntartjuk a jogot, hogy kérdését megválaszolatlanul hagyjuk, amennyiben nem ipari alkalmazásról vagy gyártásról van szó. Kapcsolatba lépünk Önnel, hogy kérdését igazolja. Ha Ön 3M forgalmazó, kérjük keresse 3M-es kapcsolattartóját.


Ha másképp nincs jelölve, valamennyi mező kitöltése kötelező.

 • A jelen kapcsolatfelvételi űrlapon megadott információkat az Ön által feltett kérdés megválaszolására, illetve az Adatvédelmi nyilatkozatunkban ismertetett módon használjuk fel.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti információk (az eredeti kérdést és az azt követő választ is beleértve) tárolási és sztatisztikai céllal átkerülhetnek az amerikai szervereinkre. Ha nem egyezik bele személyes adatainak ilyen módon történő felhasználásába, akkor kérjük, ne használja a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot.

Valószínűleg 24 órán belül válaszolunk, viszont előfordulhat, hogy válaszadásunk több időt vesz igénybe, ez esetben türelmét kérjük.

Megjelenítettünk 1-24 találatot a 98 egyezés közül
Hasonlítson össze akár három terméket:
Összehasonlít
Kövessen bennünket
A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar