1. 3M Magyarország
 2. 3M Egészségügy
 3. Keressük az ország legrégebbi 3M Pentamix lenyomatanyag-keverőgépét!
3M Egészségügy
Pentamix device

Keressük az ország legrégebbi 3M Pentamix lenyomatanyag-keverőgépét!

Nyeremény: egy Pentamix 3 keverőgép, 496 308 Ft értékben*

REGISZTRÁLD KÉSZÜLÉKED!

Milyen régi az általad jelenleg használt Pentamix keverőgép?

 • Ha egy igazi Matuzsálemnek számít, akkor nagy esélyed van, hogy tiéd legyen egy vadiúj, extrém gyors Pentamix 3 lenyomatanyag-keverőgép. **

  Az egyetlen dolog, amit tenned kell, hogy eljuttatod hozzánk a készüléked sorozatszámát és már részt is veszel a játékban. A részvételre minden magyarországi Pentamix tulajdonos orvos jogosult!

  Ezen felül minden résztvevőt egy különleges Pentamix időzítővel ajándékozzuk meg, hogy pontosan követhesd a kötési időket, ezért kiemelten fontos, hogy adataidat helyesen add meg!

  Kérjük, töltsd ki a lenti űrlapot!


REGISZTRÁLD KÉSZÜLÉKED!


 • ADATKEZELÉSI
  HOZZÁJÁRULÁS


  A jelen nyilatkozat aláírásával Ön kifejezett hozzájárulását adja a 3M Hungária Kft. (székhely: 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E., cégjegyzékszám: 01-09-073845, adószám: 10487493-2-44, képviseli: Várallyai István, Cégvezető, az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-101960/2016.) a továbbiakban: „3M Hungária Kft.”) számára ahhoz, hogy a jelen hozzájárulás alapján a https://www.3mmagyarorszag.hu/3M/hu_HU/health-care-ctl/oldest-pentamix-device/ weboldalon kitöltött adatlapon megadott személyes adatait kezelje és feldolgozza az alábbi célból:
  3M termékek népszerűsítése, ezzel kapcsolatban Ön egyetért azzal, hogy telefonos ajánlatokkal keressük, hírleveleket, hirdetéseket és egyéb marketing és promóciós anyagokat küldjünk Önnek, továbbá felkéréseket piackutatásokban való részvételre, oktatási és képzési rendezvényekre vonatkozó ajánlatokat stb. (a továbbiakban „Marketing Hozzájárulás”) Amennyiben a kézbesítéseket e-mailben kapja meg, minden esetben lehetősége van arra, hogy könnyedén leiratkozzon róluk. Ez a hozzájárulás sem törvényen, sem szerződésen alapuló követelmény, sem pedig valamely szerződés megkötéséhez szükséges követelmény. Ön nem köteles személyes adatait megadni, és nincs semmilyen következménye annak, ha nem adja meg az adatait, azonban amennyiben Ön nem adja hozzájárulását a promócióhoz, nem vehet részt a fentiekben megjelölt promócióban. Az Ön személyes adatait nem használjuk automatizált döntéshozatalra, beleértve a profilalkotást is. A Marketing Hozzájárulás alapján az Ön személyes adatait jelen nyilatkozat keltétől számított 5 évig tároljuk és kezeljük. Az adatkezeléshez való hozzájárulását azonban bármikor visszavonhatja, a 3M Hungária Kft. fenti székhelyére vagy az innovation.hu@mmm.com e-mail címre küldött írásbeli visszavonási értesítéssel.

  Az Ön személyes adatait más társaságoknak is átadhatjuk: (i) a 3M vállalatcsoport tagjainak és/vagy (ii) a 3M Hungária Kft. forgalmazóinak, amelyek arra kapnak felhatalmazást, hogy az Ön személyes adatait kizárólag ugyanabban a mértékben és ugyanarra a célra dolgozzák fel, mint ami az Ön hozzájárulásában meghatározásra került.
  Az Ön személyes adatait a 3M cégcsoport adatbázisaiban vagy egyéb szolgáltatók adatbázisában tároljuk. Ezen adatbázisok közül több lehet az Európai Gazdasági Közösség területén kívül, ideértve az Amerikai Egyesült Államokat. A 3M Hungária Kft. szerződésekkel vagy egyéb módon megteszi a szükséges intézkedéseket a harmadik felek részére vagy az Európai Gazdasági Közösség országain kívülre továbbított adatok biztonságának érdekében. Önnek joga van arra, hogy a 3M Hungária Kft.-től kérje az Ön személyes adataihoz való hozzáférést, azok helyesbítését vagy törlését, illetve az adatkezelés korlátozását az Ön személyes adatai tekintetében, vagy az adatkezeléssel szemben tiltakozzon, továbbá Önnek joga van az adathordozhatóságra. A 3M Hungária Kft. az adatkezelést mindenkor a hatályos jogszabályoknak megfelelően végzi. Az Ön személyes adatainak kezelésére irányadó adatvédelmi szabályzatunkat elolvashatja az https://www.3mmagyarorszag.hu/3M/hu_HU/company-ctl/privacy-policy/ honlapon.


  Amennyiben bármilyen kétsége merül fel az adatvédelmi jogszabályoknak való megfeleléssel kapcsolatban, jogosult arra, hogy a 3M Hungária Kft.-től magyarázatot kérjen, vagy adott esetben követelheti a 3M Hungária Kft.-től az esetleges hiányosság kijavítását. Továbbá Önnek joga van arra, hogy panaszt nyújtson be a felügyeleti hatósághoz, amely a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., Magyarország).

 • Elküld
Thank you for contacting 3M.

Our goal is to respond to your request within 24 hours. Some questions, however, may need further investigation to provide you with an appropriate response.


** Részvételi feltételek:

A kampány érvényessége: 2018.08.31-ig. A legrégebbi 3M Pentamix keverőgép tulajdonosa (a sorozatszám alapján) egy új Pentamix 3 készüléket nyer. A nyertest a 3M értesíti 2018.09.20-ig. A promócióban való részvételhez, nincs szükség vásárlásra. Az ajándék gépet a 3M képviselője személyesen juttatja el hozzád egy előre egyeztetett időpontban.

*Az ár ajánlott bruttó fogorvosi ár.