További információ

A 3M Silver korongok az innovatív PSG technológiának köszönhetően önélező háromszög alakú kerámiaszemcsét tartalmaznak, így hosszú élettartamot és gyors munkavégzést kínálnak megfizethető áron.

 • Hagyományos szemcse - PSG szemcse összehasonlítás

  A 3M Silver vágókorongok új fajta prémium teljesítményt nyújtanak, mivel megfizethető, mindennapos használatra vannak tervezve. A 3M precíziósan formált szemcsetechnológiát felhasználva ezek az innovatív korongok kevésbé hevülnek, hogy gyorsabban, kényelmesebben dolgozzanak minden vastartalmú fémen, rozsdamentes acélon és ötvözött acélon. A korongot használók szerint tartósabbak, mint a versenytárs korund és cirkónia szemcsés korongok. Ez azt jelenti, hogy ritkábban kell korongot cserélni és egy koronggal több munkadarabot lehet megmunkálni, így növelhető az üzem termelékenysége és alacsonyabb ráfordított költség érhető el.

  Bővebb információért, kérjük, regisztráljon itt!

 • Hagyományos szemcsés korong - PSG szemcsés korong

  A 3M tisztítókorongok a sarokcsiszolós csiszolóanyagok egy új osztályát képviselik - a legendásan gyors és hosszú élettartamú 3M precíziósan formált szemcse segítségével. Tökéletes választást jelentenek varrat lecsiszolásához, élletöréshez, lekerekítéséhez és további alkalmazásokhoz, mivel gyorsabban dolgoznak és hosszabb az élettartamuk, mint a korund és a cirkón szemcsés korongok.

  Igényeljen termékmintát!


 • Ha másképp nincs jelölve, valamennyi mező kitöltése kötelező.

 •  
 • A hozzájárulás előtt, a részletek megtekintéséhez, kérjük, kattintson ide!

 • Elküld

Köszönjük érdeklődését a 3M termékekkel kapcsolatban. További tájékoztatást az Ön által megadott e-mail címre fogunk küldeni.

További szép napot kívánunk! a 3M munkatársai

3M csiszolókorongok precíziósan formált szemcse technológiával

 • Cubitron

  A 3M ™ Silver korongok a 3M precíziósan formált szemcsét tartalmazó termékei között teljesítmény tekintetében a Cubitron II termékek alatt helyezkednek el. A precíziósan formált szemcsék a 3M mikroreplikációs technológiájával készülnek, éles vágóéleket és vágópontokat létrehozva, amelyek vágják a fémet, így hűvösebben, gyorsabban csiszolnak és tovább tartanak, mint a hagyományosan formált (őrölt) csiszolószemcsék. Amennyiben tökéletes megoldásra van szüksége, használja a Cubitron II termékeket a még hatékonyabb, még precízebb és igényesebb munkavégzéshez. A minden napi jó teljesítményhez pedig válassza a 3M ™ Silver korongokat!


Élletörés

 • Élletörés

  Ahhoz, hogy egy munkadarabon megfelelően végre tudjon hajtani egy élletörést, keményen dolgozó, megbízható tisztítókorongra lesz szüksége. A 3M precíziósan formált szemcsével rendelkező 3M Silver tisztítókorongok jobban teljesítenek, mint a hagyományos szemcsével rendelkező korongok, így biztosítva azt az élt, amire szüksége van. Ezzel az új koronggal gyorsan elérheti a hegesztésre kész tökéletes élt.

  Igényeljen termékmintát!


Vágás

 • Vágás

  A 3M Silver vágókorongok lerövidítik a fémvágással töltött időt, legyen szó csövekről, szerelvényekről, fémlemezekről vagy egyéb fémek vágásáról. A gyors vágás mellett a 3M prémium csiszolóanyagaitól elvárt hosszú élettartam is biztosított, ami ideális kombinációja az árnak és a teljesítménynek. Ezek az új vágókorongok minden vasat tartalmazó fémhez, többek között rozsdamentes acélhoz is használhatók.

  Bővebb információért, kérjük, regisztráljon itt!


Varratcsiszolás

 • Varratcsiszolás

  A hegesztők tartósságot és gyorsaságot várnak el a csiszolókorongoktól és a 3M Silver tisztítókorongok ezt a kombinációt biztosítják. A prémium teljesítményt a megfizethetőséggel párosítva ezt az eredményt kapjuk: minden nap magas teljesítmény szénacél és rozsdamentes acél hegesztési varratának lecsiszolásakor anélkül, hogy le kellene adnia minimális elvárásaiból.

  Igényeljen termékmintát!


 • Ha másképp nincs jelölve, valamennyi mező kitöltése kötelező.


 •  
 • A jelentkezés előtt, a részletek megtekintéséhez, kérjük, kattintson ide!

  Kérjük, kattintson a linkre, és olvassa el a promóció szabályzatát!

  Tájékoztatjuk, hogy termékmintát csak abban az esetben küldhetünk Önnek, amennyiben a 3M™ Silver promóciós hozzájárulást megadja nekünk.

 •  

  A hozzájárulás előtt, a részletek megtekintéséhez, kérjük, kattintson ide!

 • Elküld

Köszönjük érdeklődését a 3M termékekkel kapcsolatban. További tájékoztatást az Ön által megadott e-mail címre fogunk küldeni.

További szép napot kívánunk! a 3M munkatársai

Our Apologies...

An error has occurred while submitting. Please try again later...


Az Ön felelőssége — a mi megoldásaink…

Az Ön felelőssége — a mi megoldásaink…

Csiszoláshoz használjon megfelelő légzésvédőt!

Igényeljen termékmintát!