3M™ RelyX™ U200 Clicker™ A2, 56878

  • cikkszám 56878
  • 3M termékszám 56878
  • 3M ID 7000003320
  • UPC 04035077005302

Egyszerű és időtakarékos megoldás

Nincs szükség kondicionálásra (savazásra, primerezésre vagy bondozásra)

Kényelmes clicker adagolórendszer a gyors használat érdekében

További részletek

Műszaki adatok

Részletek

Kiemelések
  • Egyszerű és időtakarékos megoldás
  • Nincs szükség kondicionálásra (savazásra, primerezésre vagy bondozásra)
  • Kényelmes clicker adagolórendszer a gyors használat érdekében

A RelyX™ U200 önkondicionáló rezin cement, nagy kötéserőt biztosít, ellenáll az elszíneződésnek, hosszú távon stabil és gyakorlatilag nincs posztoperatív érzékenység.

A RelyX™ U200 duál kötésű, önkondicionáló univerzális rezin cement dupla dugattyús Clicker fecskendőben. Az adhezív cement tökéletes megoldást biztosít kerámia, fém vagy kompozit indirekt helyreállítások adhezív ragasztásához, mert megbízható, erős kötéserősséget ad. RelyX™ U200 egy savas, hidrofil anyag az alkalmazás kezdetén, majd neutrális pH-ra vált és hidrofóbbá alakul át a kötés során, és ekkor jobban ellenáll a vízfelvételnek, vagyis stabil marad. A termociklusos stressz-teszt eredménye igazolja, hogy a cement inpakt marad. A magas minőségű önsavazó cement legjobb tapadóképességet mutat, mind dentin, mind zománcon, magas kopásállóság és a szín megtartása eredményeket produkál a CAD-CAM és fémmentes helyreállítások beragasztásakor is. A RelyX™ U200 Cement használható – teljes-kerámia, kompozit vagy fém koronák és hidak, inlay/onlay, csapok és csavarok, 2- vagy 3-tagú inlay/onlay és Maryland-hidak permanens beragasztásra. A termék 3 színben elérhető -A2, T, A3O-, mely lehetőséget ad, hogy a legnagyobb esztétikai követelményeknek megfeleljen a felhasználó.

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megtalálásához? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az applikációval kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége