1. Magyarország
 2. Minden 3M termék
 3. Csiszolóanyagok
 4. Csiszolókorongok
 5. Sorjázó- és finiselőtárcsák
 6. 3M™ Scotch-Brite™ EX3 X3-WL sorjázó korong, 9S FIN, 200 mm x 12,7 mm x 76 mm

3M™ Scotch-Brite™ EX3 X3-WL sorjázó korong, 9S FIN, 200 mm x 12,7 mm x 76 mm

 • cikkszám 30212
 • 3M ID 7000046167
 • UPC 00048011302126

A csigás kialakítás kiegyensúlyozott, simán futó korongot eredményez

Kifejezetten az éles szélek és fém sorják megmunkálására készült

A nem szövött háló alacsony hőmérsékleten dolgozik és kevésbé hat a hőérzékeny anyagokra

További részletek

Részletek

Kiemelések
 • A csigás kialakítás kiegyensúlyozott, simán futó korongot eredményez
 • Kifejezetten az éles szélek és fém sorják megmunkálására készült
 • A nem szövött háló alacsony hőmérsékleten dolgozik és kevésbé hat a hőérzékeny anyagokra

A Scotch-Brite™ EX3 Sorjátlanító korong csigás kialakítású, kemény, tartós sorjátlanító korong olyan alkalmazásokhoz, ahol az élek megtartása alapvető követelmény. Korongjaink akkor teljesítenek a legjobban, ha folyamatosan éles széleken vagy fém sorjákon dolgoznak.

Használja a Scotch-Brite™ EX3 Sorjátlanító korongot az üvegek, kemény vagy puha kompozitok és fémek éleinek sorjátlanítására, csiszolására, finomcsiszolására és polírozására – akár építőipari eszközök, orvosi eszközök, fémgyártás, fémimplantátumok, vízvezetékszerelési anyagok és turbinamotorok esetén is. Nagy sűrűsége miatt az EX3 használata nem ajánlott olyan alkalmazásokban, ahol alakíthatóságra és lapos felületek finomcsiszolására van szükség. A korongok akkor teljesítenek a legjobban, ha folyamatosan éles széleken vagy fém sorjákon dolgoznak. A nem szövött háló alacsony hőmérsékleten dolgozik és kevésbé hat a hőérzékeny anyagokra. Az egyedi műgyantás rendszer kevésbé maszatol, így csökkentve a takarítási és előkészítési munkák időigényét. Kapható szilícium-karbid vagy alumínium-oxid ásvány csiszolóanyaggal is. A szilícium-karbid szintetikus ásvány, amely nagyon éles és olyan alacsony nyomású alkalmazásokhoz használható, mint a festés előkészítése és felületmegmunkálás. Az alumínium-oxid kemény, tömör ásvány, amely kiváló vágási teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. Mivel a szilícium-karbid gyorsabban töredezik le, mint az alumínium-oxid, finomabb felületet képez. A Scotch-Brite csiszolóanyagok egyedi felületkezelő termékek, melyek nem szövött rost alapközegbe bedolgozott csiszolóanyagot tartalmaznak. A csiszolóanyagok és nem szövött anyagok kombinációja olyan csiszolási rendszert hoz létre, amely a termék teljes élettartama során egyenletes eredményt biztosít. A nyitott térhálós anyag alacsonyabb hőmérsékleten dolgozik és terhelésálló, így korlátozva a magas vágási teljesítményű csiszolóanyag rostjainak eltömődését.

Tipikus Tulajdonságok

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megtalálásához? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az applikációval kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége

Írjon nekünk

Kérdésének gyors és hatékony megválaszolásának érdekében kérjük, adjon meg néhány információt Önről, beleértve az elérhetőségeit is. Az Ön által megadott információkat arra használjuk fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon a 3M egy képviselője vagy egy meghatalmazott üzleti partnerünk, akikkel megoszthatjuk személyes adatait a 3M adatvédelmi irányelveinek megfelelően

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Üzenet küldése

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a 3M-mel!

Megkaptuk üzentetét és elkezdtük feldolgozását
Képviselőnk telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot

An error occurred.


Hasonló termékek

Alkalmazás Tisztítás
Arcszélesség (metrikus) 12.7 Milliméter
Csatlakoztatás típus Központi lyuk
Csiszolószemcse típusa Szilikon-karbid
Finomság Finom
Központi lyukátmérő (metrikus) 76.2 Milliméter
Maximális sebesség 4500 rpm
Márkák Scotch-Brite™
Teljes átmérő (metrikus) 203.2 Milliméter
Termékcsalád Korong