Tisztább műhely. Gyorsabb nyereség.

Teljeskörű Festool Automotive Csiszolástechnikai megoldások – nagyfokú hatékonyság és prémium minőség találkozása

Feliratkozás a levelezőlistára / feliratkozás a hírlevelekre

A siker is a kínálatunk része

 

Specialistából univerzális szakértő.

Azonnal elérhetővé válik a szinte határtalan termékkínálat, kielégítve minden, akár igen magas igényt és bármely kihívást, mellyel szembe kell néznie. Átfogó és kiváló minőségű termékportfóliónk a gépektől kezdve a 3M™ csiszolóanyagokig és polírozó termékekig rendelkezésére áll, hogy kiválóan felszerelt műhelyben dolgozhasson.

Előnyből profitot.

Szabványosított munkafolyamataink minden műhelyben katalizátorként működnek. Felgyorsítják és leegyszerűsítik a felületmegmunkálási tevékenységeket, így minden javítási munkát hatékonyan, jelentősen rövidebb idő alatt végezhet el. Egyszerű folyamatok, megismételhető munkaeredmény, nagyobb hatás.

Mindent a lehető legjobban.

A SERVICE all-inclusive szolgáltatás éppúgy a Festool szerszámok része, mint a minőség és a megbízhatóság. Ha regisztrálja a megvásárolt terméket 30 napon belül, kihasználhatja átfogó szervizcsomagunk előnyeit, melyekkel időt, pénzt és idegeskedést spórolhat meg. Ezáltal szerszámai nem csupán jó, hanem biztos befektetésekké is válnak.

 • Teljes Járműipari csiszolórendszer

  Tapasztalja meg a különbséget!

  Profitabilitás + Hatékonyság: A munkaállomás szervezettsége és a jobb porelszívás csökkenteni az utómunkát és az elvesztegetett időt, így növelheti bevételeit.

  Egészség + Biztonság: A rendszer kialakításánál fő szempont volt a felhasználó biztonsága, az ergonómiát is beleértve.

Járműipari alkalmazások

 •  Ismerje meg a teljeskörű GARANCIÁT!

  Regisztrálja a Festool gépjármű rendszerhez tartozó szerszámait, hogy igénybe vehesse a hozzájuk tartozó karbantartást és támogatást. Ennek előnye, hogy magába foglal egy 15 napos pénz-visszatérítési garanciát, egy 36 hónapos még szélesebb körű jótállást és még sok mást is.


Ajánlott videók


 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Teljes Járműipari csiszolórendszer

  A 3M és a Festool Automotive Systems egy globális stratégiai együttműködést alakított ki, hogy a lehető legjobban megfeleljenek a járműjavítás iparága által támasztott igényeknek. A 3M elsőosztályú újdonsága, a Cubitron™ II csiszolóanyagok már elérhetőek a Festool Automotive Systems felület-előkészítő termékeivel, úgy mint a pneumatikus és elektromos csiszolókkal, polírgépekkel és felfogókkal, porszívókkal és munkaállomással, beleértve a szervízt is.

  TÖBB INFORMÁCIÓ A FESTOOLRÓL

  TOVÁBB A 3MCOLLISION.COM OLDALRA