Áttekintés

Egy globális stratégiai együttműködés

Bemutatjuk a járműjavító piac egyik legátfogóbb és lehatékonyabb felület előkészítő és javító rendszerét.

 • Részletek három pontban


  Felhasználóink egy magas hatásfokú, all-in-one elszívó megoldást kértek. Mi ezt figyelembe vettük és büszkén bemutatjuk a Teljes Járműipari csiszolórendszert a globális járműjavító piacon. Íme, néhány hasznos háttérinformáció:

  1. A rendszer úgy került kialakításra, hogy teljesítse az átláthatóbb, biztonságosabb, hatékonyabb és gazdaságosabb műhely iránti folyamatos igényeket: kombinálja az elsőosztályú 3M csiszolókat a prémium Festool gépekkel és elszívó megoldásaival. Íme az együttmőködés hatalma!

  2. A Festool több, mint 90 éve folyamatosan fejleszti a technológiáit, valamint professzionális és naprakész megoldásokat nyújt mesterembereknek. 1951 óta szakértője a csiszolásnak és 1976 óta a porelszívásnak, ezzel a Festool Automotive Systems által gyártott gépek a legelismertebbek közé tartoznak a járműjavításban.

  3. Az 1902-ben alapított 3M egy globálisan működő vállalat, mely közel 60 ezer termékkel van jelen az otthonainkban, az üzleti életben, iskolákban és kórházakban. Jelen van kutatókkal és tudósokkal szerte a világban, leányvállalataival 70 országban és értékesítéssel 200 országban. A globális 3M csapat elkötelezett amellett, hogy olyan technológiákat alkalmazzon és olyan termékeket hozzon létre, melyekkel segítenek minden vállalatnak és otthonnak egyaránt. A 3M Járműipari üzletága jelen van szerte a világban, kiszolgálva a járműjavító piacot több mint 70 országban. Az üzletág mély ismeretekkel és nagyon erős, autófényezői kapcsolatokkal rendelkezik.

  A 3M Járműipari üzletága és a Festool Automotive közös szakértelme a lehető legjobbat hozza ki Önből és belőlük is.

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Teljes Járműipari csiszolórendszer

  A 3M és a Festool Automotive Systems egy globális stratégiai együttműködést alakított ki, hogy a lehető legjobban megfeleljenek a járműjavítás iparága által támasztott igényeknek. A 3M elsőosztályú újdonsága, a Cubitron™ II csiszolóanyagok már elérhetőek a Festool Automotive Systems felület-előkészítő termékeivel, úgy mint a pneumatikus és elektromos csiszolókkal, polírgépekkel és felfogókkal, porszívókkal és munkaállomással, beleértve a szervízt is.

  TÖBB INFORMÁCIÓ A FESTOOLRÓL

  TOVÁBB A 3MCOLLISION.COM OLDALRA