Figyelmeztetés: Twin-Leg Nano-Lok™ edge és Twin-Leg Nano-Lok™ Wrap Back automata zuhanásgátlók – KATTINTSON IDE a Használat leállítása és termékvisszahívás értesítő megtekintéséért.


Fall Protection Equipment in use on top of a building

A 3M és a Capital Safety egyesíti erőit

Egyesítjük erőinket, hogy a leesés elleni védőeszközök, termékek és megoldások még szélesebb választékával állhassunk ügyfeleink rendelkezésére szerte a világon!

Keresse fel a CAPITALSAFETY.COM webhelyét !

Segítséget nyújtunk a munkavállalóknak, hogy épségben térjenek haza, és egészségesebben éljenek.

Azáltal, hogy a 3M felvásárolta a Capital Safety vállalatot, az egyéni védőeszközök és a leesés elleni védőeszközök területének két iparági vezetője egyesítette erőit. A 3M leesés elleni megoldásokat biztosító üzletága mostantól az elismerten megbízható DBI-SALA® és Protecta® márkák kiváló minőségű termékeivel, szolgáltatásaival, és mindenben a minőségre összpontosító munkatársaival áll az ügyfelek rendelkezésére. A 3M hosszú múltra visszatekintő innovációs tevékenysége és találmányai, valamint a Capital Safety vállalatnak a leesés elleni megoldások területén elért kiemelkedő teljesítménye révén most még magasabb szintre emelheti munkavállalói biztonságát és kényelmét.

Fedezze fel a leesés elleni védőeszközök jövőjét a CapitalSafety.com webhelyen!

Tudjon meg többet a 3M akvizíciójáról, a Capital Safety-ről!

Ügyfélszolgálat:06 1 270 7777

Ügyfélszolgálat: 06 1 270 7777

Írjon nekünk!