1. 3M Magyarország
 2. 3M Egészségügy
 3. Próbálja ki most a Pentamix™ Lite készüléket!
3M Egészségügy
Próbálja ki most a Pentamix™ Lite készüléket!

Próbálja ki most a Pentamix™ Lite készüléket!


Lépjen be az automata keverés világába! A 3M felajánlja Önnek, hogy kipróbálhassa a lenyomatanyag-keverőgépet egy választott anyaggal!

Kérjük, kövesse a lent található lépéseket, töltse ki a regisztrációs ürlapot! Hamarosan, az orvoslátogató kollégák felveszik Önnel a kapcsolatot és lehetőséget kap, hogy betekintést nyerjen automata keverés világába!
 

SEMMI KOCKÁZAT!

1. lépés – Nézze meg videofilmünket a Pentamix™ Lite automatikus lenyomatanyag-keverőgépről és a 3M lenyomatanyagrólPentamix™ Lite automatikus lenyomat-keverőgép egyedülálló, forgatható kialakításának köszönhetően a lehető legkisebb helyet foglalje el állított helyzetben, így helytakarékosan tárolható.

Ergonomikusan kialakított fogójának és csekély tömegének köszönhetően a gép szükség esetén könnyen szállítható egyik rendelőből a másikba. Csupán csatlakoztatni kell a hálózatba, bekapcsolni, és már indítható is keverés.

 • Az automatikus keverés előnyei

  Az automatikus keverés előnyei

  - Elhúzódásmentes, állandó keverési minőség
  - Könnyű kezelhetőség
  - Nagyobb hatékonyság
  - Higiénikus és tiszta működés


Imprint™ 4 A szilikon lenyomatanyagAz elegendő feldolgozási idő stressz nélküli munkafolyamatot, a gyorsabb intraorális kötési idő valódi időmegtakarítást jelent. Klinikailag bizonyított szakítószilárdságú és szuper hidrofilitású, így a részleteket pontosan lemintázhatja, még nedves környezetben is. Az élénk anyagszíneknek köszönhetően könnyebb ellenőrizhetőséget biztosít, és nem utolsó sorban, a páciensek számára kellemes mentaízben készül.

Tudjon meg többet!


2. lépés – Tudjon meg többet a Pentamix™ Lite kirpóbálásáról


Semmi kockázat!

Szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy saját rendelőjében is megtapasztalhassa a gépi keverés előnyeit a Pentamix Lite és egy Ön által választott 3M lenyomatanyag kipróbálásával 2 héten keresztül.

A keverőgépet és a lenyomatanyagot is mi biztosítjuk, Önnek csak jelentkeznie kell a kipróbálási lehetőségre!


3. lépés – Próbálja ki már ma a Pentamix™ Lite készüléket


Töltse ki az alábbi online űrlapot!

A kötelezettségmentes kipróbáláshoz töltse ki pontosan az alábbi űrlapot! A 3M képviselője hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megegyezzenek a részletekben!


Adatlap Jelentkezési lap a Pentamix™ Lite keverőegység kipróbálásához

Kérjük, töltse ki az alábbi jelentkezési űrlapot! Kérjük, a kérdésekre is válaszoljon, mert válaszai segítenek nekünk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk!

  Minden mezőt kötelező kitölteni. Kérjük, minden adatot pontosan adjon meg! A tévesen közölt adatokból származó hibákért nem vállalunk felelősséget!
 • ADATKEZELÉSI
  HOZZÁJÁRULÁS


  A jelen nyilatkozat aláírásával Ön kifejezett hozzájárulását adja a 3M Hungária Kft. (székhely: 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E., cégjegyzékszám: 01-09-073845, adószám: 10487493-2-44, képviseli: Várallyai István, Cégvezető, az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-101960/2016.) a továbbiakban: „3M Hungária Kft.”) számára ahhoz, hogy a jelen hozzájárulás alapján a https://www.3mmagyarorszag.hu/3M/hu_HU/health-care-ctl/pentamix-test-drive/ weboldalon kitöltött adatlapon megadott személyes adatait kezelje és feldolgozza az alábbi célból:
  3M termékek népszerűsítése, ezzel kapcsolatban Ön egyetért azzal, hogy telefonos ajánlatokkal keressük, hírleveleket, hirdetéseket és egyéb marketing és promóciós anyagokat küldjünk Önnek, továbbá felkéréseket piackutatásokban való részvételre, oktatási és képzési rendezvényekre vonatkozó ajánlatokat stb. (a továbbiakban „Marketing Hozzájárulás”) Amennyiben a kézbesítéseket e-mailben kapja meg, minden esetben lehetősége van arra, hogy könnyedén leiratkozzon róluk. Ez a hozzájárulás sem törvényen, sem szerződésen alapuló követelmény, sem pedig valamely szerződés megkötéséhez szükséges követelmény. Ön nem köteles személyes adatait megadni, és nincs semmilyen következménye annak, ha nem adja meg az adatait, azonban amennyiben Ön nem adja hozzájárulását a promócióhoz, nem vehet részt a fentiekben megjelölt promócióban. Az Ön személyes adatait nem használjuk automatizált döntéshozatalra, beleértve a profilalkotást is. A Marketing Hozzájárulás alapján az Ön személyes adatait jelen nyilatkozat keltétől számított 5 évig tároljuk és kezeljük. Az adatkezeléshez való hozzájárulását azonban bármikor visszavonhatja, a 3M Hungária Kft. fenti székhelyére vagy az innovation.hu@mmm.com e-mail címre küldött írásbeli visszavonási értesítéssel.

  Az Ön személyes adatait más társaságoknak is átadhatjuk: (i) a 3M vállalatcsoport tagjainak és/vagy (ii) a 3M Hungária Kft. forgalmazóinak, amelyek arra kapnak felhatalmazást, hogy az Ön személyes adatait kizárólag ugyanabban a mértékben és ugyanarra a célra dolgozzák fel, mint ami az Ön hozzájárulásában meghatározásra került.
  Az Ön személyes adatait a 3M cégcsoport adatbázisaiban vagy egyéb szolgáltatók adatbázisában tároljuk. Ezen adatbázisok közül több lehet az Európai Gazdasági Közösség területén kívül, ideértve az Amerikai Egyesült Államokat. A 3M Hungária Kft. szerződésekkel vagy egyéb módon megteszi a szükséges intézkedéseket a harmadik felek részére vagy az Európai Gazdasági Közösség országain kívülre továbbított adatok biztonságának érdekében. Önnek joga van arra, hogy a 3M Hungária Kft.-től kérje az Ön személyes adataihoz való hozzáférést, azok helyesbítését vagy törlését, illetve az adatkezelés korlátozását az Ön személyes adatai tekintetében, vagy az adatkezeléssel szemben tiltakozzon, továbbá Önnek joga van az adathordozhatóságra. A 3M Hungária Kft. az adatkezelést mindenkor a hatályos jogszabályoknak megfelelően végzi. Az Ön személyes adatainak kezelésére irányadó adatvédelmi szabályzatunkat elolvashatja az https://www.3mmagyarorszag.hu/3M/hu_HU/company-ctl/privacy-policy/ honlapon.


  Amennyiben bármilyen kétsége merül fel az adatvédelmi jogszabályoknak való megfeleléssel kapcsolatban, jogosult arra, hogy a 3M Hungária Kft.-től magyarázatot kérjen, vagy adott esetben követelheti a 3M Hungária Kft.-től az esetleges hiányosság kijavítását. Továbbá Önnek joga van arra, hogy panaszt nyújtson be a felügyeleti hatósághoz, amely a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., Magyarország).

 • JELENTKEZEM A TESZTRE
Thank you for contacting 3M.

Our goal is to respond to your request within 24 hours. Some questions, however, may need further investigation to provide you with an appropriate response.