1. 3M Magyarország
  2. 3M Gyártás és Összeszerelés
  3. MRO Repair & Rework: Optimizing/Problem Solving
3M Gyártás és Összeszerelés
Optimalizálás/problémamegoldás: Karbantartás, javítás és üzemeltetés (MRO)
A mindennapi kihívások megoldva. Minden nap.

3M karbantartási, javítási és üzemeltetési ipari ragasztók és szalagok – mindennapi alaptermékek

A megfelelő termékek rengeteget segítenek a karbantartási, javítási és üzemeltetési feladatok hatékonyabb elvégzésében. A karbantartási feladatok sokoldalúsága és kiszámíthatatlansága azonban megnehezíti a vállalatok számára a készleteik kezelését. A 3M évtizedek óta a szakemberek megbízható társa, és a több mint 100 könnyen elérhető és egyszerűen alkalmazható termékből álló MRO termékcsaládja is számos szektort kiszolgál. Ebben a termékcsaládban mindent megtalál, amire az általános tisztítási, javítási-karbantartási, maszkolási-védelmi, rögzítési-szigetelési, vagy akár a csomagolási feladatokhoz szüksége lesz. A 3M segítségével egyetlen forrásból beszerezheti az összes ragasztóanyagot és -szalagot a karbantartási, javítási és üzemeltetési területhez.Tanácsadás ipari ragasztóanyagokkal és ragasztószalagokkal kapcsolatban

Tanácsadás ipari ragasztóanyagokkal és ragasztószalagokkal kapcsolatban

Hadd segítsünk kiválasztani Önnek az igényeinek megfelelő terméket

Próbálja ki most!

Maszkolószalag, Szövetszalagok és Duct tape

3M™ maszkolószalagok – egyszerűen kiválaszthatja a legjobb maszkolószalagot az ipari munkák kiváló végrehajtásához. Ez az egyszerűsített 5S szalagos rendszer különböző teljesítményű szalagokból áll, melyek célja a fontos feladatok elvégzése. A 3M™ Duct tapes és szövetszalagok kiváló tapadással rendelkeznek. Mindegy, hogy a felület sima és csiszolt, vagy durva és rücskös; nem számít, hogy a feladat egy órára vagy egy évre szól, a 3M kínálatában megbízható szalagot talál a munka elvégzéséhez.


Dobozzáró ragasztószalagok, adagolók és nagy erejű szálerősítéses ragasztószalagok

A 3M™ nagy teljesítményű, konzisztens és megbízható dobozzáró rendszerek és piacvezető, nagy erejű csomagolószalagok teljes választékát kínálja, amelyek kialakításuk révén megfelelnek majdnem minden rögzítési, kötegelési és megerősítési kihívásnak. Kiváló minőség biztosítása olyan szalagokkal, amelyek a gyártósorokat kevesebb megszakítással folyamatosan mozgásban tartják, és a csomagok szigeteléséről azok megérkezéséig gondoskodnak.


Speciális egyoldalas ragasztószalagok

Nem számít, hogy milyen feladatot kell megoldani a szalaggal, a 3M speciális egyoldalas szalagjai megoldást kínálnak a hővezetéssel, hővisszaveréssel, hővédelemmel, jelzéssel, maszkolással, szigeteléssel, színkódolással, burkolással, zajcsillapítással stb. kapcsolatos kihívásokra.


Transzferszalagok és kétoldalas ragasztószalagok

Sokoldalúság, kényelem és gyorsaság. Ezeket az előnyöket kínálják a Scotch® ATG transzferszalagok az összeszerelési feladatokhoz. Ezekkel a termékekkel könnyedén rögzíthet, ragaszthat és laminálhat olyan anyagokat, mint például papír, műanyag, fém, habanyag stb.


3M™ VHB™ragasztószalagok és kétoldalas habosított ragasztószalagok

A 3M™ VHB™ meglepően erős, gyors és egyszerű módszer a tartós és megbízható ragasztások készítésére. A 3M™ VHB™ ragasztószalagok számos lehetőséget nyújtanak a szegecsek, csavarok és hegesztési varratok kiküszöbölésével, valamint a szerkezeti felépítés, esztétika és termelékenység fejlesztésével.

3M™ Dual Lock™ visszazárható rögzítők

Maga az egyszerűség. Egyetlen mozdulattal nyitható, és több százszor visszazárható. Az egyedi gomba alakú fej kattanással záródik, és zárva marad. Erős, megbízható, de szükség esetén megszüntethető zárás vagy rögzítés.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Segítünk Önnek.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megkereséséhez? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az alkalmazásukkal kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége.