3M termékek fémipari alkalmazásokhoz

Alkalmazási területek, ahol a 3M termékek segíthetnek a gyártási folyamat hatékonyabbá, biztonságosabbá tételében.

 • Összeszerelés
  Összeszerelés

  Hosszú élettartamú ragasztás! A megjelenés javításától kezdve, a teljesítmény fejlesztésén keresztül a gyorsabb rögzítésig, a 3M ragasztási megoldásai magas minőséget adnak, amivel versenyképesebb terméket hozhat létre.

 • Ragasztás
  Ragasztás

  A megjelenés javításától kezdve, a teljesítmény fejlesztésén keresztül a gyorsabb rögzítésig, a 3M ragasztási megoldásai magas minőséget adnak, amivel versenyképesebb terméket hozhat létre.

 • Rezgéscsillapítás
  Rezgéscsillapítás

  A csend a minőség hangja. Ha a rezgéscsillapítás és a zajszabályozás fontos a terméke teljesítményének szempontjából, ideje megismerkednie a 3M rezgés- és zajcsillapító megoldásaival.

 • Sorjázás/Lekerekítés
  Sorjázás/Lekerekítés

  Fém munkadarabok lyukasztása, vágása és megmunkálása során keletkező sorják eltávolítása és éles élek lemunkálása. A 3M sorjázó anyagok széles körét kínálja – biztosítva azt, hogy ne maradjon sorja a munkadarabokon.

 • Rögzítés
  Rögzítés

  Gondolja újra gyártási folyamatait és felejtse el a csavarokat! A 3M rögzítési megoldásai erős, mégis könnyen eltávolítható alternatívát jelentenek, továbbá helyettesíthetik a csavarokat és egyéb mechanikai rögzítéseket termékében.

 • Finiselés
  Finiselés

  Sima fémfelületek létrehozása, ugyanakkor a geometria változatlan. Az erő és finomság közötti egyensúly megteremtése. A 3M sokféle fém finiselő és fejlett kerámiás csiszolóanyagot kínál, előkészítéshez, megmunkáláshoz és tökéletesítéshez.

 • Köszörülés
  Köszörülés
  Fém és hegesztési varratok gyors eltávolítása. Munkadarabok formázása az elvárásoknak megfelelően. A 3M megoldások széles körét biztosítja, többek között köszörűköveket, tisztító korongokat, a fémmegmunkálási igényeknek megfelelően és azért, hogy a munkadarabokat a megfelelő formára munkálja.
 • Kézi csiszolás
  Kézi csiszolás

  Az üzemi csiszolástól és a felületelőkészítéstől kezdve a mindennapi karbantatási munkákig – időnként a nehezen hozzáférhető helyeken nem alkalmazható gépi megmunkálás. A kényelmes és reszponzív 3M csiszolók, lapok és kézi csiszolótömbök megoldást kínálnak a legszűkebb sarkok esetén is.

 • Csiszolás géppel
  Csiszolás géppel

  A hegesztési varrat eltávolításától a hibajavító finiselésig, a géppel történő csiszolás a szerszámok erősségére és ügyességére támaszkodik az eredmények elérése érdekében. A 3M gépek és csiszolóanyagok széles körét kínálja, mint például sarokcsiszoló és egyenes csiszoló, minden fémmegmunkálási feladatra.