Hegesztési varrat lecsiszolása 3M™ 769F lamellás tárcsával

Teljesítmény, összhangban az értékkel

Készítse elő a helyet műhelyében a 3M™ 769F lamellás tárcsának


ÚJ 3M™ 769F lamellás tárcsa

 • A 3M lamellás tárcsacsalád legújabb tagja a prémium minőségű csiszolóanyagok teljesítményét biztosítja kiemelten kedvező áron. A 3M precíziósan formált szemcsetechnológiával készült 3M™ 769F lamellás tárcsa hosszabb élettartammal és gyorsabb csiszolási sebességgel rendelkezik a hagyományos alumínium-oxid- és cirkóniaszemcsés lamellás tárcsákhoz képest. Kérjen mintát, hogy kipróbálhassa a teljesítmény és érték verhetetlen párosát.


A lamellás tárcsa, amelyre mindenki várt

Ha eddig a teljesítmény és az érték ritka párosát kereste, ezennel sikerrel járt. Érték, teljesítményvesztés nélkül – kipipálva; ez a 3M™ 769F lamellás tárcsa és a 3M precíziósan formált szemcsetechnológiája.

 • 769F termékcsalád

  A 3M precíziósan formált szemcsetechnológiával készített, tartós poliészter hordozójú 3M™ 769F lamellás tárcsa hosszú ideig kitart az olyan magas rányomású alkalmazási területeken, mint az élletörés, a hegesztési varratok csiszolása és az élek sorjázása. Emellett egyenletes felületet hoz létre, amely kiváló az olyan közepes rányomású alkalmazási területekhez, mint az egybecsiszolás vagy a felület-előkészítés.


Beépített sokoldalúság többféle alkalmazási területen

A legtöbb üzemben a lamellás tárcsa a legsokoldalúbb csiszolóanyag. A 3M™ 769F lamellás tárcsa mindazt a sokoldalúságot biztosítja, amit csak egy lamellás tárcsától elvárhatunk – használata egyszerű, és sokféle alkalmazási területen használható. Ám van egy nagy különbség: felülmúlja a konkurenciát mind munkavégzésben, mind ár / teljesítmény arányban.

 • Fémperem élletörése lamellás tárcsával
  Élletörés

  Az élletörés folyamata a legtöbb lamellás tárcsát igénybe veszi. Az új 3M™ 769F lamellás tárcsa azonban felveszi a kesztyűt. A poliészter hordozó magas rányomású körülmények között is kitart, a 3M precíziósan formált szemcséi pedig túlmelegedés és kopás nélkül vágják át magukat a fémen. Az eredmény: tökéletes, hegesztésre kész élletörés.

 • Fém sorjázása lamellás tárcsával
  Sorjázás

  A munkadarab levágása után gyakran éles sorják maradnak az éleken. Lépje át gyorsan a sorjázási fázist a munkadarab megrongálása nélkül. A 3M™ 769F lamellás tárcsán lévő 3M precíziósan formált szemcsék hamar eltávolítják a fémsorjákat, és gyorsan letisztítják az éleket. Az eredmény egy sorjamentes munkadarab, amely már a munkafolyamat következő lépésére vár.

 • Hegesztési varrat csiszolása lamellás tárcsával
  Hegesztési varrat csiszolása

  Ahhoz, hogy egy hegesztési varratot lamellás tárcsával lehessen csiszolni, az ásványi csiszolóanyag és a hordozó megfelelő kombinációjára van szükség. A 3M™ 769F lamellás tárcsa képes erre. A 3M precíziósan formált szemcséi gyorsan csiszolnak, és sokáig kitartanak, miközben újabb és újabb éles hegyekké törnek. A hordozó egyenletes ütemben használódik el, és folyamatosan fedi fel az új, éles ásványi csiszolószemcséket, amelyek folytatják a csiszolást.


Nagyobb sebességre van szüksége?
Nagyobb sebességre van szüksége?

Ha még gyorsabb csiszolási sebességre van szükség, próbálja ki a 3M™ Cubitron™ II csiszolóanyagokat

BŐVEBBEN