• Welding Hub

  Learn More about Speedglas world of welding performance.
  Meet with dedicated experts in welding performance.

  View Article

 • eAcademy Training

  The flexible way to Discover & Learn throughout your busy day. Join us online any time of the day to expand your knowledge on our current range of personal protective equipment for the workplace. Learn what you want, when you want, where you want... and at a pace that’s right for you.

  Start NowArrow

 • Hearing Protector & Helmet Compatibilty Selector

  Finding compatible hearing products has never been easier

  Start SelectionArrow

Egyéni védőeszköz megoldások

Egyéni védőeszköz megoldások

A legáltalánosabbtól a legkülönlegesebb szükségletekig, a 3M azt a védelmi szintet biztosítja, amire szüksége van, így a legjobb teljesítményét nyújthatja.

 


TERMÉKEK

ÖSSZES TERMÉK MEGTEKINTÉSE

Termékek széles skálájával rendelkezünk az ön egyéni védőeszköz szükségleteinek teljeskörű kielégítéséhez.

Kiemelt új termékek

A 3M-nél keményen dolgozunk az elérhető leghatékonyabb biztonsági megoldásokért.

A 3M elkötelezett a dolgozók egészségének és biztonságának védelméért, bármilyen ipari, vagy munakörnyezetről legyen szó. Ez a hozzáállás hajt minket a folyamatos innovációk irányába a technológiákon,  tudományágakon és iparágakon keresztül, azért, hogy Ön és munkavállalói védelmét biztosíthassuk.

Arra törekszünk, hogy kényelmes, jól kialakított egyéni védőeszközöket biztosíthassunk, melyek az elérhető leghatékonyabb védelmet nyújtják. Bizalommal vásárolhatja meg az egyéni védőeszközeinket, tudva, hogy a 3M keményen dolgozik azért, hogy az általa kínált termékekben az ön munkavállalói jól érezzék magukat.