Amikor a biztonság a tét, a szűrőcsere ideje kritikus tényező

Amikor a biztonság a tét, a szűrőcsere ideje kritikus tényező

ÖSSZES TERMÉK MEGTEKINTÉSE

3M™ 6000i sorozatú Szerves gőz- és gázszűrő szűrő élettartam indikátorral (ESLI)

Büszkén mutatjuk be a 3M™ Szerves gőz- és gázszűrőket 3M™ élettartam indikátor technológiával. Egyedülállóan a 3M-nél, ezek az innovatív és könnyen használható élettartam jelző indikátorok (ESLI) segítenek a felhasználók számára eldönteni azt, hogy mikor cseréljék a szűrőket*.

 • Egyszerű indikátorsáv
  Egyszerű indikátorsáv

  A megfelelő környezetekben*, egy jelzősáv van a felhasználók segítségére abban, hogy könnyebben eldönthessék, hogy mikor cseréljék ki a szűrőket. Egy eltávolítható címke óvja az indikátort a ráfröccsenés és törmelék ellen.

  Tekintse meg hogyan működik >

 • Optimalizált szűrőhasználat
  Optimalizált szűrőhasználat

  Ahelyett, hogy az összes dolgozó egy csere ütemtervet használna, az indikátor lehetővé teszi azt, hogy a megfelelő környezetekben használt szűrőket az egyéni munka alapján cseréljük, expozíciós szintektől, légzési és környezeti körülményekről függően.

 • Megbízható védelem
  Megbízható védelem

  A 3M Élettartam indikátor segítségével méginkább biztos lehet abban, hogy megfelelő a meglévő csere ütemterve, illetve bizonyos esetekben helyettesítheti is azt.

  Az indikátor megfelelő a környezetemhez? >


 •  Az indikátor használata

  A 3M élettartam indikátor a már meglévő csere ütemterv kiegészítésére használható. A szűrő cseréjét ütemezheti az előzetes ütemterv szerint vagy amikior az élettartam indikátor jelzi, amelyik előbb bekövetkezik. Néhány esetben az indikátort használhatja mint elsődleges módszert a szűrőcsere meghatározására, kiváltva ezzel a jelenlegi ütemtervet. Ahhoz hogy megtudja, hogy az élettartam indikátor alkalmas-e elsődleges csere ütemterv meghatározásához:

   

 • 1) Mérje fel a szerves gőzőket és expozíciós szintjüket.

 • 2) Az eredményeket vigye be a Select and Service Life kalkulátorba.Ha az élettartam indikátor nem alkalmazhatő elsődleges módszerként, használható lehet a csere ütemterv kiegészítéseként.


*Kérjük, olvassa el a 6000i használati útmutatót vagy használja a Select Life kalkulátort, hogy meghatározhassa, hogy a szűrők megfelelőek-e az Ön munkakörnyezetéhez.


Videók


Termék információ