3M Járműipar
3M™ PPS™ 2.0

A 3M™ PPS™ 2.0 Széria bemutatása

A festés/lakkozás magasabb szintje

 • 3M™ PPS™ 2.0 Termékcsoport

  Mint festő, büszkének kell lennie a munkájára. Pontosan tudja, hogy a javítás végső minősége attól függ, hogy milyen munkát végez a festékfülkében. Nincs vesztegetni való ideje, hogy olcsó, bizonytalan minőségű eszközökkel dolgozzon. Az idő pénz, a minőség számít és a elkészült autóknak mihamarabb ki kell mennie a műhelyből, hogy új munkához kezdhessen.

Tudjon meg többet a 3M™ PPS™ 2.0 Sorozatról

Tapasztalja meg a tisztább, könnyebb, gyorsabb festés örömét a 3M™ PPS™ 2.0 Rendszerrel.

3M™ PPS™ 2.0 videók

 • Újragondolt festék spray rendszer, csatlakozótól a tartályig

  A 3M még hatékonyabbá tervezte a rendszert hat kritikus területen, felülről lefelé.

  A 3M még hatékonyabbá tervezte a rendszert hat kritikus területen, felülről lefelé.

Kupolás fedél teljes átmérőlyű szűrővel.

A munka végeztével több festék a szűrő alatt.

Minden csomagolásban egy kemény-falú tartály

Tiszta tartály használata csökkenti a festék-lerakódást. A tartály jelölésekkel a falán felváltja a hagyományos keverőedényeket.

Stabil rögzítő rendszer

Miden fedélhez jár.Tisztább marad. Gyorsabban zárható.Kevesebb alkatrész.

Széles zárókupak.

A szélesebb kupak nagyobb stabilitást ad a tartálynak, amikor fejjel lefelé tároljuk. A szűrők így nem száradnak be, amivel csökkenthetjük a fedelek felhasználását.

Nyílás a tartályon.

Újratöltésnél lehetővé teszi a belsőtartály megtartását és ezáltal a fedés tisztább és egyszerübb eltávolítását.Megkönnyíti a festékszint ellenörzését is.

Széles adapter 4-pontos csatlakozással.

Maximalizálja a stabilitást fújás közben. Könnyebbé teszi a tísztítást.

Források a 3M™ PPS™ 2.0 Szériához

A 3M elkötelezett, hogy az munkáját tisztábbá, egyszerübbé, gyorsabbá, és biztonságosabbá tegye. Használja a forrásainkat , hogy megtalálja a szükséges eszközöket.Válassza ki az Ön festékpisztolyához a megfelelő adaptert

Az alábbi termékválasztó segítségével válassza ki a megfelő 3M™ PPS™ 2.0 Adaptert szórópisztolyához.Források a 3M™ PPS™ 2.0 Rendszerhez

3M™ PPS™ 2.0 Kiegészítők

 • Minden tartály fedél negyedfordulatos rögzítő gyűrűvel van felszerelve, mely biztosítja a gyors és tiszta zárást a tartálynak minden alkalmazásban. A teljes átmérőjű szűrők javítják az anyag áramlást, biztosítják a minőséget, és csökkentik a festékszórás közbeni akadást, köpködést

  3M™ PPS™ 2.0. Széria beépített leszorítógyűrűvel és szűrővel

 • A kemény (külső) tartályokon feltüntetett keverési arányok lehetővé tesznek minden típusú keverést és mérést, a belsőtartályban. A beépített betekeintési ablak lehetővé teszi, hogy ellenőrize a festékszintet és megfogja a belsőtartályt, míg utántölti azt. Vagyis gyors, könnyű és tiszta utántöltést vagy cserét biztosít.

  3M™ PPS 2.0 szériájú külső tartályok

 • Adapterek széles választéka áll rendelkezésre szinte minden festékszóró pisztolyhoz, amelyet a 3M™ PPS™ 2.0 széria festékszóró tartály rendszerrel együtt kell használni. Keresse meg azt az adaptert, ami illik a pisztoly(ai)hoz itt!

  3M™ PPS™ 2.0 szériájú adapterek

 • V típusú tartály
  3M™ PPS™ V típusú festéktartály rendszerek

  Belső tartály nélküli gravitációs festéktartály rendszert keres? Akkor használja a PPS™ V típusú szellőző tartály sorozatot. A zárókupak QCC -val van ellátva, ami közvetlen levegő csatlakozást biztosít a tartálynak, a teli átmérőjű szűrőnek. Egy rövid mozdulattal szellőzést teremt a tartály egészének.

  3M™ PPS™ V Típusú szellőző festéktartály rendszerek

  2019-ben érkezik

 • A festékszóró pisztoly képes megfelelni sok festési szükségletnek: primer, tömítő, ipari, fa és számos egyéb bevonatoknál használható. A 3M tudósok ismét sikeresen egyszerűsítették a festékszórást.

  3M™ Accuspray™ a 3M™ PPS™ 2.0 szériához