A 3M Trifecta és a szerkezeti ragasztás előnyeit kihasználó akril ragasztó kémiai bontásáról készült webkép

Akril ragasztók

Eltérő felületek rögzítésének lehetősége olyan tervezők, mérnökök és gyártók számára, akiknek hatékony kötésre és nagyobb tervezési rugalmasságra van szükségük.

KÉRJE A 3M SZAKÉRTŐJÉNEK SEGÍTSÉGÉT

Gyors, könnyű tapadás kiváló kötésszilárdsággal

  • Ha a projekt eltérő felületű munkadarabok megbízható, hosszú távú ragasztását igényli, a 3M™ Scotch-Weld™ akril szerkezeti ragasztói jelentősen javítják a feldolgozást és a termelékenységet. Ezek a ragasztók ellenállnak a szélsőséges hőmérsékleteknek, gyorsan megerősödik a kötésük, továbbá ütés- és hámlásállók.

    Olyan tervezők, mérnökök és gyártók számára készítették, akiknek hatékony kötésre és nagyobb tervezési rugalmasságra van szükségük; a 3M™ Scotch-Weld™ akril szerkezeti ragasztók a legtöbb műanyag, alumínium, acél és olajos fémfelület ragasztására alkalmasak. Gyorsan és könnyen felvihető akril ragasztóink olyan kötéseket biztosítanak, amelyek nemcsak helyettesítik a fém rögzítőket statikus és dinamikus terhelés esetén, de esztétikusabb látványt is nyújtanak.

    A 3M™ Scotch-Weld™ akril szerkezeti ragasztók szinte szagtalan és nem gyúlékony termékösszetételt biztosítanak, és ott hasznosak, ahol zavaró a szag, és gondot jelenthet a gyúlékonyság.


  • Ismerje meg az akril ragasztók fontos tulajdonságait


Szilárdság

Az akril ragasztók csaknem olyan erősek, mint az epoxi ragasztók, szerkezetüknek köszönhetően magas lefejtési és nyírószilárdsággal rendelkeznek.

Ragasztás

Az akrilok sokféle anyaghoz, így többfajta műanyaghoz is ragadnak

Folyamathatékonyság

Az akril ragasztók gyorsabban száradnak, és kevésbé érzékenyek a felület-előkészítésre, mint az epoxi vagy uretán ragasztók.

Ütésállóság

A szerkezeti ragasztókötések biztosítják az erősséget vagy rugalmasságot, hogy ellenálljanak mindenfajta rázkódásnak, rezgésnek és ütközésnek

Könnyítés

Új anyagok ragasztása és a terhelés ragasztási vonalon való elosztása segíti a tervezőket abban, hogy vékonyabb és könnyebb anyagokat használjanak

NVH

A merev kötések ellenállnak a rezgésnek, és csökkentik annak az esélyét, hogy a laza részek nem kívánt zajt okozzanak

Megjelenés

A szerkezeti ragasztók segítségével a termékek szebb megjelenést kapnak a láthatatlan kötéseknek és a sima ragasztási vonalaknak köszönhetően

Víztűrés

A szerkezeti ragasztók folytonos ragasztási vonala meggátolja a folyadékok, a por és a szennyeződések bejutását

Innováció a tervezésben

A szerkezeti ragasztók számos különböző munkadarab ragasztására alkalmasak, és ez lehetővé teszi a legjobb anyagokkal való tervezést

Az akril ragasztók előnyei, használata és terméktípusai

  • Ez az elemzés bemutatja az átnedvesedést és azt, hogy miért tapadnak olyan nehezen az LSE-felületek. Ezután felsorol néhány hagyományos felületkezelési lehetőséget, amelyek drágítják, bonyolítják vagy kockázatosabbá teszik a folyamatot; majd tárgyal két olyan 3M szerkezeti akril ragasztóanyagot, amelyek kifejezetten az LSE műanyagok kötéséhez készültek. A tanulmány néhány nyomásérzékeny ragasztószalag és adhéziós promoter elemzésével zárul, amelyek szintén felhasználhatók LSE-felületek kötésére.

  • Ez az elemzés az akril szerkezeti ragasztók néhány fontos aspektusát tárgyalja, beleértve az akril szerkezeti ragasztók összehasonlítását a kétkomponensű epoxi szerkezeti ragasztókkal, az akril ragasztók három fő típusának jellemzőit (MMA, szinte szagtalan és LSE), valamint az újabb akril ragasztók néhány jellemzőjét, amelyek még inkább felhasználóbaráttá teszik őket termelési környezetben.

  • Ez a prospektus áttekinti a legújabb 3M™ Scotch-Weld™ akril szerkezeti ragasztókat, és ismerteti, hogy miként növelhetik a termelékenységet és a teljesítményt. Az új formulák előnyei közé tartozik a gyorsabb megkötés, a nagyobb ütésállóság, a hosszabb eltarthatóság, a könnyebb tárolás és az enyhébb szag. Fémragasztó, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a porfestésnek; továbbá leírás olvasható a festékráégetési folyamatokról is.

  • A 3M akril szerkezeti ragasztók könnyen felvihetők, és gyorsan száradnak. Ismerje meg a számtalan munkadarab, köztük a legtöbb műanyag, alumínium, acél és olajos fém felület ragasztására szolgáló lehetőségeket. Sok termék enyhébb szagú és nem gyúlékony változatban is elérhető.


Tekintse meg a 3M™ Scotch-Weld™ akril szerkezeti ragasztókat munka közben

Kapcsolatfelvétel
Segítünk Önnek.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megkereséséhez? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az alkalmazásukkal kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége, vagy hívjon minket a következő számon: +3612707777.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megkereséséhez? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az alkalmazásukkal kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége, vagy hívjon minket a következő számon: +3612707777.