Vásároljon eredeti 3M fogászati termékeket

Tüntessük el a szürkét

Csatlakozzon a 3M-hez, biztosítsuk együtt a páciensek biztonságát a fogorvosi praxisban, és vegyük fel a harcot a szürke piac és a hamisított fogászati termékek ellen.

Legyen elővigyázatos a szürke piaccal, és a hamisítványokkal, tegyen a veszély elkerülése érdekében

A szürke piac és a hamisított fogászati termékek komoly globális problémát jelentenek, amely csendben sújtotta az iparágat és a fogászatot világszerte. A 3M komolyan veszi a betegbiztonságot és kötelességének tartja, a betegbiztonság és a fogorvosi gyakorlat felállását a szürke piac és a hamisított áruk által jelentett fenyegetéssel szemben.

3M Hivatalos Forgalmazói lista

 

A páciensek biztonsága komoly fenyegetésnek van kitéve

  • A szürke piac komoly fenyegetést jelent a páciensek biztonságára

    A szürke piac a betegek biztonságára nézve súlyos veszélyt jelent.

    A szürke piac növekedett, mivel az internet és az online vásárlási helyek könnyű lehetőségeket kínáltak a jogosulatlan termékek számára a piacra való belépéshez, kis figyelmet szentelve.

    Ezeket a termékeket nehéz megkülönböztetni az eredetiktől és gyakran nagyobb a kísértés arra, hogy ezt vegyék meg mivel az áruk kedvezőbb mint a védett ellátási láncban szereplőké. Viszont ezen termékek használatakor nagyobb a kockázat. Minden szürke piaci terméknél felmerül a termék meghibásodásának kockázata a nem megfelelő tárolás – szállítás és hamis lejárati dátum miatt – nem is beszélve a gyengébb minőségű, hamisított termék használatának veszélyéről.