three medical professionals watching a pc monitor

Használati útmutató-kereső

Használati útmutató (IFU)

A 3M megbízható, minőségi termékekkel, átfogó képzéssel, dokumentációval, valamint klinikai, műszaki és ügyféltámogatással igyekszik megkönnyíteni az Ön munkáját.

Szabályozási portálunk lehetővé teszi*, hogy könnyedén megtalálja a 3M egészségügyi termékek használati útmutatóit.

További információk, például a megfelelőségi nyilatkozat (DoC) és a tanúsítványok is rendelkezésre állnak a kiválasztott termékekhez.

  • A laptop on a white background showing the 3M ifu finder homepage and a Littmann stethoscope beside it.

    A 3M használati útmutatók eléréséhez kattintson az alábbi gombra. Szabályozási portálunk egy új böngészőablakban nyílik meg.

    Szabadszöveges kereséssel vagy különböző kategóriák közötti böngészéssel kereshet rá egy adott termék használati útmutatójára.

    A használati útmutató és további tartalmak, például a DoC (megfelelőségi nyilatkozat) és a tanúsítványok közvetlenül megtekinthetők vagy letölthetők későbbi felhasználásra.

    UGRÁS A 3M HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ-KERESŐHÖZ 


További segítségre van szüksége?

Segítünk Önnek! Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal további támogatásért.


  • *A Használati útmutató-kereső weboldalán található információk egészségügyi szakembereknek szólnak. A betegeknek konzultálniuk kell egészségügyi szakemberekkel adott egészségi állapotukat és kezeléseiket illetően, valamint a webhelyen nyújtott információkkal kapcsolatban, beleértve bizonyos termékek és szolgáltatások kockázatait és előnyeit. A dokumentumokat átdolgozhatják, ezért kérjük, olvassa el a Használati útmutató-kereső weboldalát a felhasználás idején érvényes legfrissebb verzióért. Felhívjuk figyelmét, hogy a termékszám alapú keresés nem feltétlenül adja eredményül az adott termék megfelelő verziójú használati útmutatóját. Az így megtalált használati útmutatókat csak tájékozódási célokra szabad felhasználni, és nem használhatók fel a tényleges termékcímkézés helyettesítésére.