Útépítési zónák

 • Útépítési zónák

  Biztonságos navigálást tesz lehetővé az útépítéseknél

  Az útépítési és útjavítási munkálatok egyértelműen megzavarják a forgalom normál haladását, és váratlan, potenciálisan veszélyes körülményeket teremtenek. A jól látható és szembetűnő irányító jelzések éjjel-nappal egyaránt elengedhetetlenek a járművezetők és a munkások védelme érdekében.

  Az ilyen ideiglenes munka- és vezetési körülményekhez a 3M egyedileg tervezett megoldások széles választékát kínálja a jelzőtáblákon, a terelőoszlopokon és útszegélyoszlopokon alkalmazott fényvisszavető anyagoktól kezdve egészen az útjelölésekig és az átlagsebességet mérő kamerákig. Az automatikus rendszámtábla-felismerési megoldások és az átlagsebesség-mérés együttes használata segítséget nyújt a balesetek csökkentésében és a biztonság növelésében.

  A közúti munkazónák és az útjavítási munkák száma napról napra növekszik, és ezeket tovább bonyolítják az éjszakai munkálatok, amelyek a nappali forgalmi torlódások csökkentésére szolgálnak. A helyzetet még tovább nehezíti a rossz megvilágítás, a sok tényező, amelyre oda kell figyelni, a növekvő forgalom, a rossz időjárás, a keskeny sávok és a mozgó járművek közelében dolgozó munkások.


Termékkategóriák

 • Az ideiglenes útjelzéseknek nem feltétlenül kell gyenge minőségűnek lenniük – az átmeneti feladatokhoz használt fényvisszavető fóliáink a tartós fóliákkal egyenértékű, magas teljesítményű visszavető képességet és fényességet biztosítanak.

  A 3M fényvisszavető fóliái elősegítik az átmeneti forgalomirányító eszközök – mint például a kúpok, a terelőoszlopok, az útszegélyoszlopok és az oszlopok – láthatóságát és tartósságát, ezzel biztonságosabbá téve az útépítési környezetet.


  Termékek megtekintése

   

 • A 3M™ Stamark™ ideiglenes, nedvesen fényvisszavető, eltávolítható útjelző szalagokkal ideiglenes útburkolati jelölések hozhatók létre, ezzel segítve a járművezetőket az útépítési zónákon belüli biztonságos navigációban. Ezek a szalagok nedves és száraz időben, éjjel és nappal egyaránt kiváló fényvisszavetést biztosítanak.

  Az egyszerű és gyors alkalmazásnak, valamint a nyom nélküli eltávolításnak köszönhetően az útépítési munkálatok sokkal gyorsabban elvégezhetők, az utak pedig minél előbb újranyithatók a forgalom számára.

  Termékek megtekintése