Scotch-Brite Industrial

A Scotch-Brite™ ipari csiszolóanyagok bemutatása

 • Évtizedek óta. Egyik rész a másik után. Ha van olyan csiszolóanyag-család, amely megbízható eredményeiről és a tökéletesre csiszolt felületekről ismert, az a Scotch-Brite™. A Scotch-Brite™ ipari csiszolóanyagok gazdag múltja és jövőbe tekintő szemlélete egyaránt elkötelezett a kompromisszummentes minőség iránt – akárcsak Ön. A 3M nem szőtt technológiával készült csiszolóanyagai tökéletesen megfelelnek sorjázáshoz, finiseléshez, tisztításhoz és felület-előkészítéshez. Mi a titok? A rugószerű hálószerkezet követi a kontúrokat, eltávolítja a rozsdát és bevonatokat a fémfelületekről, így a munkadarab geometriájának megőrzése mellett eredményez egységes felületet.


Scotch-Brite-tal kezelt felületek, messze az elvárások felett
Amit elkezdett, fejezze is be.
KÉRJEN MINTÁT CSISZOLÓANYAGAINKBÓL

Nélkülözhetetlen termékeket kínálunk Önnek. És megbízható márkát.

Scotch-Brite™ ipari termékkategóriák

Az összes Scotch-Brite™ ipari termékkategória megtekintése
 • A Scotch-Brite™ megkönnyíti a kemény munkát. Ezek a nem szőtt, terhelésálló csiszolókorongok lehetővé teszik, hogy kevesebb lépésben egyenletes felület jöhessen létre az alapanyag károsítása nélkül.

 • Több évtizednyi innovációnak köszönhetően mindenkinek ajánlhatunk egy bevált, kiváló minőségű Scotch-Brite™ korongot. Lamellás kefék és préselt korongok teljes kínálata segít a sorjázásban, a finiselésben és számos más munkafolyamat során.

 • Rugalmas, illeszkedő, többféle finomságú csiszolólapok egész sorát kínáljuk általános célú tisztításhoz, átdörzsöléshez, egybecsiszoláshoz, előkészítéshez, pontosan a kívánt felület eléréséhez.

 • A Scotch-Brite™ nem szőtt csiszolószalagok egész sorát kínálja többféle finomságban és hordozóval, hogy megfeleljen a sorjázási, csiszolási, egybecsiszolási, finiselési és polírozási munkák követelményeinek.


Nézze meg a Scotch-Brite™ ipari csiszolóanyagokat alkalmazás közben.

Találja meg az alkalmazási területnek megfelelő Scotch-Brite™ terméket

Katalógus letöltése

 • Találja meg az alkalmazási területnek megfelelő Scotch-Brite™ terméket
  Bővebben

  A 3M nem szőtt technológiával készült csiszolóanyagai tökéletesen megfelelnek sorjázáshoz, finiseléshez, tisztításhoz és felület-előkészítéshez.

 • Minden * mező kitöltése kötelező, kivéve ha opcionálisnak van jelölve

 •  
 • A jelölőnégyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy a 3M Hungária Kft. és a 3M vállalat csoport tagjai hírlevelet, hirdetéseket, felméréseket és információkat  küldjenek nekem promóciókról és ajánlatokról, e-mailen keresztül és telefonon (az itt leírt módon). Tudomásul veszem, hogy személyes adataimat a 3M Hungária Kft. és a 3M vállalat csoportja tagjai feldolgozzák a 3M  Globális Adatvédelmi Irányelveinek megfelelően a fenti marketing és promóciós céllal, és hogy személyes adataim továbbításra, tárolásra és/vagy feldolgozásra kerülnek a 3M Hungária Kft. és a 3M Hungária Kft. nevében harmadik fél partnerek által, Magyarországon és az Európai Unión kívüli országokban, de mindig szigorú titoktartási és biztonsági kötelezettségek betartásával.

 • Beküldése Beküldése

Köszönjük érdeklődését a Scotch-Brite™ prospectus iránt. A letöltéshez kattintson ide.

Bocsánat...

Hiba történt az elküldéskor. Kérlek, próbáld újra később...


Spotlight | Kiemelt Scotch-Brite™ megoldások és promóciók


Kiemelt erőforrások a Scotch-Brite™ ipari csiszolóanyagokhoz


Kapcsolatfelvétel

Szeretnénk segíteni Önnek abban, hogy el tudja dönteni, melyik ipari csiszolóanyag-termék illene a legjobban az adott alkalmazási területhez. A 3M csiszolóanyag-szakértője felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy biztosan azt a terméket kapja, amire szüksége van a munka szakszerű elvégzéséhez.

Ha szeretne velünk terméktámogatási és technikai kérdésekről beszélni, hívjon minket a következő számon: (+36 1) 270-7777.

Ha szeretne velünk terméktámogatási és technikai kérdésekről beszélni, hívjon minket a következő számon: (+36 1) 270-7777.