ÚJ 3M™ Aura™ 9300+Gen3 sorozatú részecskeszűrő félálarcok

Bemutatjuk az új 3M™ Aura™ 9300+Gen3 sorozatú részecskeszűrő félálarcokat

 • Az új Aura™ 9300+Gen3 sorozatú részecskeszűrő félálarcok 3M™ Cool Flow™ Comfort kilégzőszeleppel. Könnyebb használat, nagyobb kényelem és megnövelt tartósság!

   


Kényelmesebb légzés

Kényelmesebb légzés

Tapasztalja meg a hűvösebb légzés élményét az új 3M™ Aura™ 9300+Gen3 részecskeszűrő félálarc sorozattal. A 3M elektret szűrőközeg és az új 3M™ Cool Flow™ Comfort kilégzőszelep felhasználásának az eredménye a félálarc belsejében érezhető alacsonyabb légzési ellenállás és hőmérséklet, a kilélegzett meleg levegő jobb elvezetésének köszönhetően.

Tudjon meg többet a könnyebb légzésről

78%-kal nagyobb kényelem*

*Munkavállalók között végzett felméréseken alapulva, a 3M™ Aura™ 9300+Gen3 szelepes félálarcok magasabb pontszámot értek el, mint a 3M™ Aura™ 9300+ szelepes félálarc


Könnyebben igazítható a helyére

Könnyebben igazítható a helyére

A félálarc felső és alsó panelén elhelyezett új, innovatív fülek, valamint a szelep új kialakítása, könnyebb félálarc "nyitást" és archoz igazítást tesz lehetővé.

Tudjon meg többet az illeszkedés fontosságáról.


Még tartósabb kialakítás

Még tartósabb kialakítás

Új, szövött gumi fejpántok erősen és tartósan tartják biztonságosan a helyén a félálarcot.

Tudjon meg többet a félálarc fontosabb jellemzőiről


Hamisítás elleni megoldás

Hamisítás elleni megoldás

A munkavállalók védelme a legfontosabb. A hamisított termékek nem kerültek tesztelésre vagy jóváhagyásra, így nem garantálják az ígért teljesítményt. Ez komoly egészségügyi kockázatokat jelenthet. Az eredeti termékek eredeti védelmet jelentenek.

Tudjon meg többet és hitelesítse az Aura™ 9300+Gen3 termékét most


Harmadik generációs dizájn

Harmadik generációs dizájn

1990-es évek – A 3M bemutatta a Cool Flow™ kilégzőszelepet, amely csökkentette a légzési ellenállást és a félálarcban érzékelhető hőmérsékletet. 1996 – A 3M bevezette az első 3-paneles egyszer használatos félálarcot, a 9300-as sorozatú részecskeszűrő félálarcokat. 2000-es évek –A 3M bemutatta a "Fedett szelepes" verziót, amely arra lett tervezve, hogy csökkentse a keresztszennyeződéseket, miközben biztosítja a kilégzőszelepek kényelmes előnyeit. 2011 – Második generációs dizájn; Aura™ 9300+ sorozatú félálarcok jobb szűrőközeggel és jellemzőkkel arra lettek tervezve, hogy csökkentsék a védőszemüvegek párásodását és jobb kompatibilitást biztosítsanak 3M védőszemüvegekkel. 2012 – A kapcsokat nem tartalmazó Aura változat az élelmiszeripari alkalmazásokhoz lett tervezve. Most – az elődeit tovább fejlesztve, a harmadik generációs 9300+Gen3 sorozat új, modern és stílusos Cool Flow™ Comfort kilégzőszeleppel rendelkezik, szövött gumi fejpántokkal és könnyen használható fülekkel.

Tudjon meg többet a legújabb innovációkról


TEKINTSE MEG AZ ÖSSZES JELLEMZŐT

Tudjon meg többet a 3M™ Aura™ 9300+Gen3 sorozatú félálarcok új technológiájáról.


Videók a termékről és ajánlások


Interjú az egyik feltalálóval / fejlesztővel

 • Tudjon meg többet a 3M™ Aura™ 9300+Gen3 sorozatú eldobható félálarcok továbfejlesztett belső technológiájáról a 3M kutatójától, Chris Hendersontól. “Nagyszerű érzés egy olyan termékkhez hozzájárulni, amely az emberek védelmét biztosítja. Mindig, ha látom, hogy ipari környezetben vagy televízióban használnak egy terméket, büszkeséggel tölt el, hogy hozzájárulok az emberek biztonságának és egészségüknek a védelméhez. Mindig sok befektetett energia van egy termékben és azt akarom, hogy az emberek számára értéket jelentsen." – Chris Henderson, 3M Diviziós kutató.

   

   

   

   

   


 • Fémmegmunkálás

  A fémmegmunkálás az egyik olyan terület, ahol szükséges a légutak védelme. Főképpen hegesztés és csiszolás esetén. Fedezze fel a precíziósan formált szemcsetechnológiát, amely egyedi tulajdonságokat biztosít a 3M™ Cubitron™ II termékeknek.


Más biztonsági megoldás is érdekelheti?

Más biztonsági megoldás is érdekelheti?


3M™ Aura™ félálarcok