Fényvisszavető anyagok

Fényvisszavető anyagok

Alkosson egy biztonságosabb világot


Termékkatalógus

 • Fényvisszavető anyagok – Az anyagok a biztonsági ruházatokon, sportruházatokon és mindennapi ruhákon való használatra lettek tervezve. A neon színű termékek emellett nappali és gyenge megvilágítottságú környezetekben való alkalmazásokhoz is elérhetőek. Könnyen varrhatóak más anyagokra és hímezhetőek vagy szitázhatóak a különböző márkajelzések létrehozásáért. Kézzel vághatóak, plotterelhetőek.

  Termékek megtekintése

 • 3M™ Scotchlite™ Fényvisszavető anyagok – A hordozó fóliákat a biztonsági mellényeken, sport és mindennapi ruházatokon történő használatra tervezték. Scotchlite fényvisszavető anyagok – retroreflektív üveggyöngyökből állnak, egy hőre aktiválódó ragasztórétegbe ragasztva. Ideálisak az emblémák, logók és jelzések készítéséhez, legyenek azok bármilyen alakúak, méretűek, vagy számok és betűk. Gyakran használják folyamatos lamimált csíkokhoz.

  Termékek megtekintése

 • 3M™ Scotchlite™ Fényvisszavető anyagok – a magas fényű termékek a biztonsági mellényeken történő használathoz lettek tervezve. Megfelelő használat esetén (fényszórók által megvilágítva) növelik a viselő láthatóságát az éjszakai vagy alacsony fényű környezetekben. Scotchlite fényvisszavető anyagok – a magas fényű termékek hosszú időn át tartó, magas fényviszavető képességgel rendelkező mikroprizmákat tartalmaznak, melyek flexiblis, fényes és UV-stabilizált polimerikus fóliákon kerültek elhelyezésre.

  Termékek megtekintése

 • 3M™ Scotchlite™ Fényvisszavető anygok – Fényvisszavető szalag / Nyomásérzékeny ragasztóval ellátott (PSA) fóliák széles láthatósági szöget biztosítanak, a ragasztóréteghez tartozó fényvisszavető lencsékkel. A szilárd felületekre könnyen applikálhatóak - csak húzza le és ragassza a felülethez. A PSA fóliák kézzel vagy géppel vághatóak, vagy szitázhatóak. Jó tapadás a mosható ruhákhoz, bár nem ajánlott. A jelölőfóliák PSA fóliák hozzáadott szövettel a sisakokon és szilárd felületeken történő használathoz.

  Termékek megtekintése

 • A 3M™ Scotchlite™ fényvisszavető kereskedelmi megoldások termékei a sportos és mindennapi viseletekhez lettek tervezve. A termékek széles szögből látható, retroreflektív üveggyöngyökből állnak és emellett elérhetőek hordozófóliák, cipőfóliák és anyagok is. Szitafesték is elérhető.

  Termékek megtekintése

Global Design Lab

 • Világszintű labor szolgáltatások: a láthatóságra tervezve

  Világszintű labor szolgáltatások: a láthatóságra tervezve

  Mérje meg fényvisszavető viseletének a hatékonyságát, mielőtt használatba venné. A 3M™ Scotchlite™ Fényvisszavető anyagok nagyszerű módjai azon termékek stílusos láthatóságának növelésére, melyeket viselni kíván! Vegye hasznát a fényvisszavetéssel kapcsolatos szaktudásunknak, teszteléseinknek, kutatásainknak és fejlesztéseinknek. A szaktudással rendelkező csapatunk segítségére lesz a:

  - Termék kiválasztásában

  - Módosítások tervezésében
  - A stílushoz igazításban
  - Teljesítmény tesztelésében
  - Szabályozásoknak való megfelelésben
  - A 360°-os láthatóság érdekében történő elhelyezésben

  Fedezze fel a Global Design Lab-ot


Videók


További források

Miért a 3M fényvisszavető anyagok?

 • Technológia

  Bízzon az eredetiben.

  • -A 3M™ Scotchlite™ Fényvisszavető anyagok technológiája még korszerűbb, mint valaha. A szorosan egymás mellé tett kis méretű üveggyöngyök visszavetik a fényt a fényforráshoz.
   3M™ Scotchlite™ Fényvisszavető anyagok már bizonyítottak a kivételesen jó munka-, és védőruházatokban. Csak a felhasználón múlik, hogy hogyan illeszti bele a 3M™ Scotchlite™ fényvisszavető anyagokat a vállalat gyártási eljárásába, ezzel tovább fokozva az ön termékeinek magas minőségét.
   -Folyamatosan növeljük a 3M™ Scotchlite™ fényvisszavető termékek ismertségét, ezzel folyamatosan növelve a keresletet a 3M™ Scotchlite™ fényvisszavető anyagokkal készült védő-, és munkaruházatok iránt. Használja a márka minőségét a kommunikciójában is. Aktív támogatást és minden szükséges eszközt biztosítunk. Ne kössön kompromisszumokat – bízzon a piacvezetőben és hozza ki a legtöbbet a termékekből.

  • -·· Márkaismertség
  • ·· Magas termékminőség
  • ·· Kutatás és fejlesztés az USA-ban és Németországban
  • ·· Szaktudás a jól láthatósági munkaruházatokban
  • ·· Tanácsadás a szabványokkal és szabályozásokkal kapcsolatban

    


 • Láthatósági megoldások

  A folyamatos innovációnkkal új termékeket gyártunk a piacra, beleértve az ipari mosásnak ellenálló és lángálló megoldásainkat is. A termékskálánk már több, mint 50 különböző terméket foglal magában, így bármely alkalmazáshoz a megfelelő 3M™ Scotchlite™ fényvisszavető anyagot tudjuk ajánlani.


3M fényvisszavető anyagok

A 3M™ Scotchlite™ Fényvisszavető anyagok kombinálják a sokoldalúságot és funkcionalitást, a felülmúlhatatlan fényvisszavető technológián alapulva. Az anyag könnyen karbantartható. Számos, kreatív módon használható.

Könnyen varrhatóak más anyagokra és hímezhetőek, vagy szitázhatóak a különböző lenyomatok és emblémák készítéséhez. Kézzel, és géppel is vágható.