Új és kiemelt 3M egyéni védőeszközök

Új és kiemelt egyéni védőeszközök

Termékek, melyek bírják a kemény munkát, akárcsak ön.

Új és kiemelt 3M egyéni védőeszközök

A 3M által nyújtva a megbízhatóság és erő biztosításáért, az ön munkakörnyezetének védelméért.

A 3M élvonalban jár az egyéni védőeszközök innovációjában. Az oldal tartalmazza a legújabb munkabiztonsági termékeket és szolgáltatásokat.

 • 3M™ Speedglas™ G5-01 nehézipari hegesztőpajzs

  Hegesztőktől kapott visszajelzések alapján - akik nehézipari, nagy áramerősségű környezetben hegesztenek és csiszolnak - lett kifejlesztve a felhasználó igényeihez igazodó automata sötétedésű hegesztőkazettával rendelkező pajzs.

 • 3M™ SecureFit™ X5000 sorozatú védősisakok

  A munkaterületen a biztonság az elsődleges. És itt kerül a képbe az új, forradalmi 3M™ SecureFit™ védősisak, amelyet a biztonságot és a kényelmet szem előtt tartva terveztek.

 • 3M™ E-A-R™ Állítható védelmű füldugó

  Innovatív és költséghatékony fejlesztés a 3M-től, ami két-módú hallásvédelmet biztosít, és könnyen állítható a viselője munkakörnyezetéhez.

 • 3M™ PELTOR™ ProTac™ III Headset

  Két okot is tudunk azért, hogy védje a hallását: a fülei. ProTac™ III Headset szintfüggő funkcióval segítségére lesz abban, hogy folyamatosan a munkájára tudjon figyelni és tartani tudja a kapcsolatot a kollégáival a zajos környezetekben, a hallásvédő eltávolítása nélkül. A sztereo csatlakozás lehetővé teszi a riasztások, veszélyjelzők, hátulról érkező járművek hangjának meghallását és a hang irányának felismerését.

 • 3M™ PELTOR™ WorkTunes™ Pro Headset

  Az új WorkTunes™ Pro Headset egyszerűbbé teszi azt, hogy a kedvenc zenéje is beleférjen a munkanapjába. Ha zajos környezetben dolgozik, minden oka megvan arra, hogy kiválassza azt a headsetet, ami nem csak a hallását védi, de kipárnázza a füleit is. Érdekelni fogja a headset ha a headset olyan jellemzőket kínál, amik miatt alig várja, hogy használhassa. Ez a zene hatása.

 • 3M™ 8825+ és 8835+ részecskeszűrő félálarcok

  Az innovatív kontúros dizájn azért lett kialakítva, hogy személyreszabott illeszkedést és biztonságos szigetelést nyújtson. A 3M™ 8825+ és 8835+ csésze formájú álarcok úgy lettek tervezve, hogy még jobban a viselő egyéni arcformájához és méretéhez igazodjanak. A robosztus kialakításukkal ezek a légzésvédők megfelelnek az eltömődés teszt követelményeinek a részecskeszűrőkre vonatkozóan és EN 149 'R' besorolással rendelkeznek, vagyis többször használhatóak.

 • 3M™ 6000i sorozatú Szerves gőz- és gázszűrő szűrő élettartam indikátorral

  Egyedülállóan a 3M-nél, ezek az innovatív és könnyen használható szűrők ESLI (élettartam végét jelző indikátor) indikátorral rendelkeznek azért, hogy segítséget nyújtsanak a használóknak abban, hogy könnyebben eldönthessék, mikor jön el a szűrők cseréjének az ideje.

 • 3M™ Versaflo™ TR-600 Szűrtlevegős légzésvédő

  A továbbfejlesztett technológia még jobb légzésvédelmet biztosít így az Ön védeme biztosabb, mint valaha.

Kövessen bennünket
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar