3M™ SecureFit™ X5000 sorozatú védősisakok

3M™ SecureFit™ X5000 sorozatú védősisakok

A munka nehéz. A sisakviselésnek azonban nem kell annak lennie! Ez az alapoktól gondosan megtervezett sisak kompromisszumok nélkül biztosít kényelmet akár a magasban, akár a magasban folyó munka környezetében dolgozik.

Fedezze fel az új 3M™ SecureFit™ X5000 sorozatú védősisakot

Biztonság, ami illeszkedik

A munkaterületen a biztonság az elsődleges. És itt kerül a képbe az új, forradalmi 3M™ SecureFit™ védősisak, amelyet a biztonságot és a kényelmet szem előtt tartva terveztek.


Egyenletes nyomáseloszlású technológia

A hagyományos 3M sisakfejkosárhoz képest átlagosan 20%-kal csökkenti a homlokot érő nyomást.

Megfelel az EN-megfelelőségi szabványoknak

Az X5000 szabadalmaztatott négypontos állszíjrendszere lehetővé teszi a viselő számára az EN 12492 és az EN 397 szabványnak megfelelő rögzítés közötti váltást.

Beépített tartozéknyílások

A beépített tartozéknyílások stabilan tartják a fülvédőket, a kommunikációs eszközöket és egyebeket.

Uvicator™ UV-érzékelő

A szabadalmazott érzékelő jelzi a sisak viselőjének, ha ideje lecserélni az UV-sugárzásnak túlzottan kitett sisakot.

Racsnis fejkosár

Sima, könnyen forgatható racsnis fejkosárrendszer, amely a nyomás csökkentése érdekében alacsonyan helyezkedik el a fejen.

 • A kényelem új szintje
   A kényelem új szintje

  A 3M™ SecureFit™ védősisakot maximálisan kényelmesre tervezték. Egyenletes nyomáseloszlású technológiája a hagyományos 3M sisakfelfüggesztéshez képest átlagosan 20%-kal csökkenti a homlokra nehezedő nyomást.

 • A funkciónak megfelelő illeszkedés
  A funkciónak megfelelő illeszkedés

  A 3M™ SecureFit™ védősisak igazodik a fejéhez és a munkájához. Az exkluzív egyenletes nyomáseloszlású technológiának és a simán és könnyen forduló racsnis rendszernek köszönhetően a sisak páratlanul személyre szabott illeszkedést kínál.

 • Megbízható védelem
  Megbízható védelem

  Az EN 397 és az EN 12492 szabvány közötti váltás egyedülálló képességét kínáló X5000 sorozatú 3M™ SecureFit™ védősisakok nem kötnek kompromisszumot a legfontosabb feladatukban – az Ön védelmében.

 • Amit csak a munka megkíván
  Amit csak a munka megkíván

  Az X5000 a magasban végzett munkához is ideális. Bármilyen igényei is vannak, mindegyik sisak rendelkezik beépített tartozéknyílásokkal, valamint a hallás- és szemvédők rögzítésére szolgáló kapcsokkal, különféle opcionális kiegészítők széles választékával, valamint mindegyik modellből elérhető szellőző és nem szellőző változat is – így a 3M™ SecureFit™ lehet a legsokoldalúbb védősisak.


A védősisakok következő generációja

Akár a magasban, akár a földön dolgozik a kényelem nem a munka része. Ennek azonban vége! Töltse le a PDF-fájlt, és ismerje meg az új 3M™ SecureFit™ védősisakot, amelyet biztonságosra és kényelmesre terveztek.


Bemutatjuk a kényelem új szintjét

Fedezze fel az egyedülálló kialakítású 3M™ SecureFit™ védősisakot, és ismerje meg a kompromisszumok nélküli kényelmet, a különböző munkákhoz való kiegészítők sorát, valamint a biztonságos illeszkedést.

 • 3M™ SecureFit™ X5000 sorozatú védősisakok
  3M™ SecureFit™ X5000 sorozatú védősisakok

  Az EN 397 vagy az EN 12492 szabványnak megfelelő védősisak csatolt állszíjjal, amely új szintre emeli a kényelmet és a biztonságot.


Tartozékok

Adja hozzá a saját munkamódszerének megfelelő tartozékokat a 3M™ SecureFit™ védősisakhoz. Tartozéknyílások és csatok 3M hallásvédők, arcvédők, kommunikációs eszközök és egyebek rögzítéséhez.

Bemutató kérése

 • Köszönjük a 3M-nek küldött kérelmét. A formanyomtatványon megadott adatokat kérésének e-mailben vagy telefonon történő megválaszolására használjuk. Az Önnel kapcsolatba lépő megbízottunk a 3M képviselője vagy valamelyik meghatalmazott üzleti partnerünk, amellyel a 3M adatvédelmi irányelveivel összhangban megosztjuk személyes adatait.

 • Minden mező kitöltése kötelező, kivéve ha opcionálisnak van jelölve.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Küldés

Köszönjük!

Sikeresen elküldte az űrlapot

Elnézését kérjük!

Hiba történt küldés közben. Próbálja újra később