• Autójavítási és
  fényezésjavítási eljárások

  Autójavítási és
  fényezésjavítási eljárások

Vegyszeres kezelés és polírozás

Festékfelhordás PPS™-szel

Szennyfogó

Accuspray™ Alapozó felhordása

Alapozó csiszolás

Maszkolás

A kitöltőanyag használata

Szélvédőcsere

Panel- és szerkezeti ragasztás

Védőbevonatok

Műanyagjavítás

Tömítés

Köszörülés és Durva csiszolás

Karosszériajavítás

Egyéni védőeszközök

Fényezésjavítás

Színillesztés

Hatékony csiszolási eljárás

 • A 3M Karosszériajavítási Megoldások célja, hogy a hivatásos autójavítók munkáját könnyebbé, gyorsabbá és költséghatékonyabbá tegyék.

  A 3M fényezésjavítási termékei még több profithoz és sikerhez juttatják a karosszériaműhelyeket. A termelékenység és az ügyfélelégedettség kulcsa az, hogy a munkát már elsőre jól végezzük el. Minden 3M termék maximális hatékonyságot és megbízható teljesítményt nyújt.

  3M termékeket és ajánlásokat biztosít a javítási eljárásokhoz a Karosszériaműhely és a SMART Javítási ipar területén. Kövesse részletes útmutatóinkat vagy tekintse meg videós bemutatóinkat, és győződjön meg arról, hogy valóban a megfelelő termékeket és eljárásokat használja ahhoz, hogy minőségi eredményeket biztosítson ügyfelei számára.


 • A SMART javítás költséghatékony módszerek kombinációjából áll, és akkor alkalmazható, ha a javítandó terület lefedhető egy A4 papírlappal.

 • A 3M köszörülési, csiszolási és ragasztási módszerei a legújabb technológiákkal, a Gépjárműiparral szoros együttműködésben készülnek, így biztosan a legjobb, csúcstechnológiás módszereket kínálhatjuk Önnek.

 • A 3M műanyagjavító anyagok megoldást kínálnak a repedések, lyukak és szakadások javítására a gépjárműipari műanyag felületeken, és lehetővé teszik a fülek és alkatrészek újjáépítését anélkül, hogy várni kellene a cserealkatrészek beérkezésére.

 • Függetlenül attól, hogy a hagyományos kézileg kevert karosszéria-kitöltőanyagot vagy a forradalmi, idő- és anyagtakarékos DMS rendszert részesíti-e előnyben, a 3M kitöltőanyagok olyan optimális termékek, amelyek hatékonyan és megbízhatóan készítik elő a felületeket alapozásra.

 • 3M maszkolási megoldásaink kiválóan működnek a legtöbb trükkös maszkolási felületen. Véd a felülszórástól és pontosságot biztosít a Karosszériaműhely javítási munkálatai során. A 3M innovatív termékei többet nyújtanak Önnek, mint „még egy újabb ragasztószalag” - maszkolási megoldásokat kínálunk, amelyek a teljes festési eljárást leegyszerűsítik Önnek.

 • A 3M csiszolószerszámai és módszerei, az olyan innovatív technológiákkal, mint az önélező csiszolóanyagok, pl. a Cubitron™ II vagy a Trizact™ technológia, segítenek Önnek a konzisztens, gyors vágás és a hosszú csiszolóanyag-élettartam elérésében. Legyen szó durva fokozatokról, kitöltőanyag-formázásról vagy finomcsiszolásról a fedőréteg alkalmazásához, a 3M csiszolási technológiái mindig azt a kiváló felületi minőséget biztosítják, amelyre a fényezésjavítás következő lépésében szükség lesz.

 • Kezdve a fényezőfülke állapotának javításával a 3M Szennyfogó rendszer alkalmazásával és olyan innovációkkal, mint a PPS™ Festéselőkészítési Rendszer vagy a még újabb Accuspray™ rendszer, a 3M az alapozó- és festékszórás megoldásainak széles körét kínálja, eszközökkel és eljárásokkal együtt a könnyű és biztonságos színillesztéshez.

 • A vegyszeres kezeléstől a polírozásig, a 3M termékek a megfelelő megoldást jelentik a minőségi felület létrehozására. Az innovatív festésjavítási eszközöktől kezdve, a 3M karosszériaműhely megoldásai segítenek Önnek könnyedén elérni a tökéletes felületet a 3M Színkódos Polírozóeszközökkel és Vegyszeres kezelési termékekkel - tökéletes megoldás a professzionális karosszériaműhely számára!

 • Védje magát és munkatársait a potenciálisan káros festékpermettel, porral, és zajjal szemben. A 3M segít Önnek a szükségleteinek megfelelő EVE (Egyéni védőeszközök) megtalálásában.

 • Teljes gépjárműipari csiszolórendszer

  A 3M és a Festool Gépjárműipari Rendszerek globális stratégiai együttműködést alakítottak ki, hogy a lehető legmagasabban színvonalon szolgálhassák ki a gépjárműipari karosszériajavítási iparágat. A 3M csúcstechnológiás csiszolóanyag-innovációi, mint a 3M™ Cubitron™ II Csiszolóanyagok, most csomagban kaphatóak a prémium Festool Gépjárműipari Rendszerek felületelőkészítési eszközeivel, köztük a pneumatikus és elektromos csiszológépekkel, polírozó- és felfogó talpakkal, vákuum- és felületelőkészítési munkaállomásokkal és porelszívó berendezésekkel.