• Autójavítási és
  fényezésjavítási eljárások

  Autójavítási és
  fényezésjavítási eljárások

Vegyszeres kezelés és polírozás

Vegyszeres kezelés és polírozás

Festékfelhordás PPS™-szel

Festékfelhordás PPS™-szel

Szennyfogó

Szennyfogó

Accuspray™ Alapozó felhordása

Accuspray™ Alapozó felhordása

Alapozó csiszolás

Alapozó csiszolás

Maszkolás

Maszkolás

A kitöltőanyag használata

A kitöltőanyag használata

Szélvédőcsere

Szélvédőcsere

Panel- és szerkezeti ragasztás

Panel- és szerkezeti ragasztás

Védőbevonatok

Védőbevonatok

Műanyagjavítás

Műanyagjavítás

Tömítés

Tömítés

Köszörülés és Durva csiszolás

Köszörülés és Durva csiszolás

Karosszériajavítás

Karosszériajavítás

Egyéni védőeszközök

Egyéni védőeszközök

Fényezésjavítás

Fényezésjavítás

Színillesztés

Színillesztés

Hatékony csiszolási eljárás

Hatékony csiszolási eljárás

 • A 3M Karosszériajavítási Megoldások célja, hogy a hivatásos autójavítók munkáját könnyebbé, gyorsabbá és költséghatékonyabbá tegyék.

  A 3M fényezésjavítási termékei még több profithoz és sikerhez juttatják a karosszériaműhelyeket. A termelékenység és az ügyfélelégedettség kulcsa az, hogy a munkát már elsőre jól végezzük el. Minden 3M termék maximális hatékonyságot és megbízható teljesítményt nyújt.

  3M termékeket és ajánlásokat biztosít a javítási eljárásokhoz a Karosszériaműhely és a SMART Javítási ipar területén. Kövesse részletes útmutatóinkat vagy tekintse meg videós bemutatóinkat, és győződjön meg arról, hogy valóban a megfelelő termékeket és eljárásokat használja ahhoz, hogy minőségi eredményeket biztosítson ügyfelei számára.


 • SMART karosszériajavítás

  A SMART javítás költséghatékony módszerek kombinációjából áll, és akkor alkalmazható, ha a javítandó terület lefedhető egy A4 papírlappal.

 • Karosszériajavítás

  A 3M köszörülési, csiszolási és ragasztási módszerei a legújabb technológiákkal, a Gépjárműiparral szoros együttműködésben készülnek, így biztosan a legjobb, csúcstechnológiás módszereket kínálhatjuk Önnek.

 • Autóalkatrészek műanyagjavítása

  A 3M műanyagjavító anyagok megoldást kínálnak a repedések, lyukak és szakadások javítására a gépjárműipari műanyag felületeken, és lehetővé teszik a fülek és alkatrészek újjáépítését anélkül, hogy várni kellene a cserealkatrészek beérkezésére.

 • A festésjavító kitöltőanyag felhordása

  Függetlenül attól, hogy a hagyományos kézileg kevert karosszéria-kitöltőanyagot vagy a forradalmi, idő- és anyagtakarékos DMS rendszert részesíti-e előnyben, a 3M kitöltőanyagok olyan optimális termékek, amelyek hatékonyan és megbízhatóan készítik elő a felületeket alapozásra.

 • Járműmaszkolás autójavításhoz

  3M maszkolási megoldásaink kiválóan működnek a legtöbb trükkös maszkolási felületen. Véd a felülszórástól és pontosságot biztosít a Karosszériaműhely javítási munkálatai során. A 3M innovatív termékei többet nyújtanak Önnek, mint „még egy újabb ragasztószalag” - maszkolási megoldásokat kínálunk, amelyek a teljes festési eljárást leegyszerűsítik Önnek.

 • Járműcsiszolás

  A 3M csiszolószerszámai és módszerei, az olyan innovatív technológiákkal, mint az önélező csiszolóanyagok, pl. a Cubitron™ II vagy a Trizact™ technológia, segítenek Önnek a konzisztens, gyors vágás és a hosszú csiszolóanyag-élettartam elérésében. Legyen szó durva fokozatokról, kitöltőanyag-formázásról vagy finomcsiszolásról a fedőréteg alkalmazásához, a 3M csiszolási technológiái mindig azt a kiváló felületi minőséget biztosítják, amelyre a fényezésjavítás következő lépésében szükség lesz.

 • Javítófesték felhordása

  Kezdve a fényezőfülke állapotának javításával a 3M Szennyfogó rendszer alkalmazásával és olyan innovációkkal, mint a PPS™ Festéselőkészítési Rendszer vagy a még újabb Accuspray™ rendszer, a 3M az alapozó- és festékszórás megoldásainak széles körét kínálja, eszközökkel és eljárásokkal együtt a könnyű és biztonságos színillesztéshez.

 • Autópolírozás és finomcsiszolás

  A vegyszeres kezeléstől a polírozásig, a 3M termékek a megfelelő megoldást jelentik a minőségi felület létrehozására. Az innovatív festésjavítási eszközöktől kezdve, a 3M karosszériaműhely megoldásai segítenek Önnek könnyedén elérni a tökéletes felületet a 3M Színkódos Polírozóeszközökkel és Vegyszeres kezelési termékekkel - tökéletes megoldás a professzionális karosszériaműhely számára!

 • Egyéni védőeszközök az autójavításhoz

  Védje magát és munkatársait a potenciálisan káros festékpermettel, porral, és zajjal szemben. A 3M segít Önnek a szükségleteinek megfelelő EVE (Egyéni védőeszközök) megtalálásában.

 • Teljes gépjárműipari csiszolórendszer

  A 3M és a Festool Gépjárműipari Rendszerek globális stratégiai együttműködést alakítottak ki, hogy a lehető legmagasabban színvonalon szolgálhassák ki a gépjárműipari karosszériajavítási iparágat. A 3M csúcstechnológiás csiszolóanyag-innovációi, mint a 3M™ Cubitron™ II Csiszolóanyagok, most csomagban kaphatóak a prémium Festool Gépjárműipari Rendszerek felületelőkészítési eszközeivel, köztük a pneumatikus és elektromos csiszológépekkel, polírozó- és felfogó talpakkal, vákuum- és felületelőkészítési munkaállomásokkal és porelszívó berendezésekkel.


 • Hírek

 • Források

 • Hol lehet megvásárolni?

 • Támogatás


Kövessen bennünket
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar