webLoaded = "false"
webLoaded = "false" Loadclientside=No
webLoaded = "false"
Autópolírozás és finomcsiszolás

Autópolírozás és finomcsiszolás

 • A 3M egyedi festésjavító eljárásai és termékei segítenek Önnek, hogy tökéletes eredményt szállíthasson ügyfeleinek.
  Akár felületi hibákat kell eltávolítania, akár csak a tökéletes csillogást szeretné elérni - könnyen használható színkódos vegyszerkezelési rendszerünk néhány lépésen keresztül elvezeti Önt a fantasztikus eredményekig.

  Ahhoz, hogy a tökéletes felületet biztosíthassa az ügyfél számára, a legfontosabb a megfelelő alkalmazási eljárás és módszer használata az átlátszó rétegek esetében - tartsa be a festékgyártó ajánlásait!

  A csúcstechnológiás modern átlátszó bevonatok nagyon érzékenyek a száradási körülményekre és a megfelelő felhasználás és száradás határozza meg az utómunkák egyszerűségét és az eredmény általános minőségét.


 • Fényezésjavítás

  Fényezésjavítás - A festék és az átlátszó réteg hibáinak eltávolítása

  Nincs jelentősége, hogy Ön milyen gyakorlott, vagy mennyire tiszta a fényezőfülke levegője, időnként mindig szükség lesz a festés javítására.

  A 3M eljárásaival és termékeivel, amelyek az Ön szükségleteinek kiszolgálására készültek, a porlerakódások, megfolyások és lepattogzások minimális erőfeszítéssel távolíthatók el, és a teljes vegyszeres kezelési és utómunka-folyamat a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban végezhető el.

 • Vegyszeres kezelés és Polírozás

  Vegyszeres kezelés és Polírozás

  Használja a 3M Perfect-it™ Színkódos Polírozórendszer magasfényű, hibamentes felület létrehozásához. A termékek kiegészítik egymást, és a színkódok biztosítják, hogy a megfelelő vegyszert a megfelelő szivaccsal használja a legjobb eredmények érdekében.

  Megjegyzés: A jelen polírozási eljáráshoz ajánlott vegyszerek csak szakipari felhasználásra készültek, újonnan felvitt átlátszó rétegeken. A már elöregedett / megkopott felületekre a 3M Autóápolási termékskála használata jobban megfelel.

 • Részletmunkák és Autóápolás

  Részletmunkák és Autóápolás

  Akár az autó külső vagy belső felületeit állítja helyre, a 3M Autóápolási Termékek könnyen használható termékek széles választékát kínálják Önnek, melyek akár a megkopott átlátszó réteget is csillogó fényűvé varázsolják.


 • Hírek

 • Források

 • Hol lehet megvásárolni?

 • Támogatás


Kövessen bennünket
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar