Content loading...
Első a biztonság – mindig a feladatnak és a munkaterületnek megfelelő egyéni védőeszközt, (védőszemüveget, kesztyűt, hallás- és légzésvédő eszközt), válasszon!

Tudja meg, hogyan érheti el a legjobb eredményt!

 • Első lépés
  Első lépés: a felületről csiszolja ki a szemetet a 3M™ Finesse-it™ Trizact™ 466LA csiszolóbélyeggel (3000-es finomság)!
  Majd tisztítsa meg a felületet!
 • Második lépés
  Második lépés: finomítsa a karcokat a 3M™ Trizact™ 443SA csiszolókoronggal, (8000-es finomság, 75 mm) excenteres csiszológépen!
  Majd tisztítsa meg a felületet!
  Ezzel készen áll a polírozásra!
 • Első lépés

  Első lépés:csiszolja meg a területet a 3M™ Hookit™ lila filmhordozós finomcsiszoló koronggal (260L, P2000)!
  Majd tisztítsa meg a felületet!

 • Második lépés

  Második lépés: csiszolja át a területet a 3M™ Trizact™ 443SA csiszolókoronggal (3000-es finomság) 150 mm-es excenteres csiszológépen!
  Majd tisztítsa meg a felületet!

 • Harmadik lépés

  Harmadik lépés: finomítsa a karcokat a 3M™ Trizact™ 443SA csiszolókoronggal, (8000-es finomság, 150 mm) excenteres csiszológéppel!
  Majd tisztítsa meg a felületet!
  Ezzel készen áll a polírozásra!

Egylépcsős polírozási folyamat
Első lépés
Első lépés: vigyen fel kis mennyiséget a 3M™ Famous Finish (lila kupakos) pasztából a rotációs polírozógépre rögzített lila polírszivacsra!
Kereszt– és hosszirányú mozdulatokat követve polírozza végig a kezelt területet 600 és 1500 közötti fordulatszámon!

Megjegyzés: minél puhább a bevonat, annál alacsonyabb hőmérsékleten és ezáltal alacsonyabb fordulatszámot kell használni.
Törölje le a políranyagot a felületről, majd vizsgálja meg a polírozott felületet!

 

 

Második lépés
Második lépés: a felületet fújja le a 3M™ polírkontroll spray-vel, majd törölje le egy mikroszálas törlőkendővel vagy 3M™ polírkendővel!

 

 

Harmadik lépés
Harmadik lépés: a magas fényű felület elérése érdekében polírozza át ismét a területet! Nem szükséges további pasztát felvinnie a polírszivacsra.
Törölje le a políranyagot a felületről, majd vizsgálja meg a polírozott felületet! A legtöbb szín esetén ennek már elegendőnek kell lennie.
A kritikus (sötét vagy fekete) színek esetében távolítsa el a hologramokat a 3M™ Ultrafina SE pasztával és a hozzátartozó kék polírszivaccsal!

Megjegyzés: Ha túl szárazon végzi a műveletet, nem kap hologram mentes eredményt. Ne fejtsen ki túl nagy nyomást! Egyszerűen futtassa végig a polírszivacsot a felületen, az érintett terület minden pontján!

 


Többet is tartogatunk Önnek! Magas fényű felület kialakítása egylépcsős polírozási folyamattal!