3M Perfect-it Színkódolt polírozórendszer

3M Autóápolás

 • A gyors tisztítástól a finiselésig minden termékünkkel professzionális eredményt érhet el.

  A termékek, melyeket a profik is használnak… most az Ön számára is elérhetőek.

3M™ 39071 Karceltávolító


 • Távolítsa el a kis méretű és közepes karcokat 3M™ 39071 Karceltávolítóval. A karceltávolító ideális az enyhe oxidáció és karcolások javítására.

3M™ Trizact™ Csiszolási Technológia


 • 3M™ Trizact™ Csiszolási Technológia

  Állítsa helyre a sérült festést a 3M™ Trizact™ Csiszolási Technológiával. A legjobb eredmény érdekében használja fúrószerelvény-készlettel.

3M™ Fényszóró javító készlet


 • A 3M™ Fényszóró javító készlet egy gyors és hatékony megoldás, amely segítségével visszaállítható a fényszórók tisztasága a sárgás fénytől a teljes átláthatóságig.

  Ideális az alacsony költségű javítások kivitelezésére – a használati útmutató lépésről lépésre mutatja be a használatát, így a teljesen kezdők is maguk végezhetik el a teljes munkálatot. A javítási munkálatokat gyorsabban végezheti el, ha a csiszolótárcsát egy fúróra (külön kapható) szereli fel, amelyet pufferrel vagy egyéb tartozékokkal együtt használhat.

3M™ 08579 Bőr és vinil javító készlet


 • 3M™ 08579 Bőr- és vinyl javítókészlet

  A 3M™ 08579 Bőr- és vinyl javítókészlet kijavítja a kiégéseket és karcolásokat az autóbelső bőr és vinyl felületein. A javítókészlet színes vegyszereket és ragasztókat tartalmaz, részletes instrukciókkal és színútmutatással. A legjobb eredmények érdekében lásd a használati utasítást.