3M™ Perfect-it™ színkódolt polírozási folyamat

Nézze meg működés közben is a színkódolt polírozási folyamatot!

A 3M Perfect-it™ 3-lépcsős színkódolt polírozási folyamatának segítségével magasfényű, hibáktól mentes felületet alakíthat ki. Termékeinket úgy fejlesztettük ki, hogy kiegészítsék egymást. A színkódolás pedig garantálja, hogy a megfelelő pasztához mindig a megfelelő polírszivacsot válassza, így a lehető legjobb eredményt tudja elérni.

Első a biztonság – mindig a feladatnak és a munkaterületnek megfelelő egyéni védőeszközt, (védőszemüveget, kesztyűt, hallás- és légzésvédő eszközt), válasszon!

Hogyan érheti el a legjobb eredményt?

 • Első lépés
  Első lépés: a felületről csiszolja ki a szemetet a 3M™ Finesse-it™ Trizact™ 466LA csiszolóbélyeggel (3000-es finomság)!
  Majd tisztítsa meg a felületet!
 • Második lépés
  Második lépés: finomítsa a karcokat a 3M™ Trizact™ 443SA csiszolókoronggal, (6000-es finomság, 75 mm) excenteres csiszológépen!
  Majd tisztítsa meg a felületet!
  Ezzel készen áll a polírozásra!
 • Első lépés

  Első lépés: csiszolja meg a területet a 3M™ Hookit™ lila filmhordozós finomcsiszoló koronggal (260L, P2000)!
  Majd tisztítsa meg a felületet!

 • Második lépés

  Második lépés: csiszolja át a területet a 3M™ Trizact™ 443SA csiszolókoronggal (3000-es finomság) 150 mm-es excenteres csiszológépen!
  Majd tisztítsa meg a felületet!

 • Harmadik lépés

  Harmadik lépés: finomítsa a karcokat a 3M™ Trizact™ 443SA csiszolókoronggal, (6000-es finomság, 150 mm) excenteres csiszológéppel!
  Majd tisztítsa meg a felületet!
  Ezzel készen áll a polírozásra!

3M™ Perfect-it™ 3-lépcsős, színkódolt polírozási folyamat
Első lépés
Első lépés: vigyen fel kis mennyiséget a 3M™ Perfect-it™ Fast Cut Plus Extreme (zöld kupakos) pasztából a rotációs polírozógépre rögzített zöld polírszivacsra!
Kereszt– és hosszirányú mozdulatokat követve polírozza végig a kezelt területet 600 és 1500 közötti fordulatszámon!

Megjegyzés: minél puhább a bevonat, annál alacsonyabb hőmérsékleten és ezáltal alacsonyabb fordulatszámot kell használni.
Törölje le a políranyagot a felületről, majd vizsgálja meg a polírozott felületet!

 

 

Második lépés
Második lépés: a felületet fújja le a 3M™ polírkontroll spray-vel, majd törölje le egy mikroszálas törlőkendővel vagy 3M™ polírkendővel!

 

 

Harmadik lépés
Harmadik lépés: váltson sárga polírszivacsra és vigyen fel rá egy kis mennyiséget a 3M™ Perfect-it™ Extra-Fine Plus (sárga kupakos) polírpasztából! Kereszt– és hosszirányú mozdulatokat követve polírozza végig a felületet 600 és 1500 közötti fordulatszámon! Törölje le a polírpaszta maradványait, majd vizsgálja meg a területet! A legtöbb szín esetén ennek már elegendőnek kell lennie.
Megjegyzés
Megjegyzés: a kritikus (sötét vagy fekete) színek esetében távolítsa el a hologramokat a 3M™ Ultrafina SE pasztával és a hozzátartozó kék polírszivaccsal!
Ha túl szárazon végzi a műveletet, nem kap hologram mentes eredményt. Ne fejtsen ki túl nagy nyomást! Egyszerűen futtassa végig a polírszivacsot a felületen, az érintett terület minden pontján!
Vigyen fel 3M™ Perfect-it™ Ultrafina SE (kék kupakos) pasztát a rotációs polírozógépre helyezett kék polírszivacsra, csökkentse a fordulatszámot és polírozza át a felületet!
Távolítsa el a polírpaszta maradványait!

 


Ismerje meg, hogyan csökkentheti 25%-kal a karcok eltávolításához szükséges időt!

 • Most még gyorsabban érhet el magasfényű felületet!

  Most még gyorsabban érhet el magasfényű felületet!

  3M™ Perfect-It™ Fast Cut Plus Extreme a 3M legújabb, még kiválóbb teljesítményű zöldkupakos polírpasztája. Ez a termék átlagosan 25%-kal csökkenti a karcok eltávolításához szükséges időt.