Javító alapozó és festék felhordása

Javító alapozó és festék felhordása

 • Az olyan innovációkkal, mint a PPS™ Festéselőkészítési Rendszer vagy a még újabb Accuspray™ rendszer, a 3M az alapozó- és festékszórás megoldásainak széles körét kínálja.

  Innovatív színillesztési megoldások, mint a Színillesztő Fólia és a Színellenőrző lámpa, segítik Önt a megfelelő szín és árnyalat azonosításában, megelőzve ezzel a költséges újramegmunkálást.

  3M Festékfelhordó Rendszerek - számos professzonális karosszériaműhely választása az alapozó előkészítésére és felhordására, a keverésre, illesztésre, az alapréteg és átlátszó réteg felhordására. A még tisztább festési eljárás érdekében használja a 3M Szennyfogó Védőrendszerét, mint könnyen kezelhető fényezőfülke-védőrendszert. Magához vonzza a szennyeződéseket a fényezőfülke levegőjéből, így tisztább festési eredmény érhető el segítségével, minimális utómunka mellett.


 • ényezésjavító Alapozó felhordása Accuspray™ pisztolyokkal

  A 3M Accuspray™ rendszer HVLP Alapozópisztoly forradalmi kialakítása prémium HVLP (nagy térfogat, alacsony nyomás) alapozópisztolyos minőséget biztosít az árának töredékéért. A cserélhető porlasztófejnek köszönhetően olyan, mintha vadonatúj pisztolyt használna minden alkalommal, amikor új egyszer használatos fejet tesz fel.

 • Fényezőfülke védelem szennyfogóval

  A 3M a felületvédelem egyszerű megközelítését alkalmazta, és forradalmasította azt a még könnyebb festés érdekében. A 3M™ Szennyfogó Védőrendszer nem csak nagyszerűen védi a felületet, de közelebbről megvizsgálva azt is látjuk, hogy ez az áttörő találmány a port, koszt, és szétszóródott festéket is összegyűjti, köszönhetően egyedi, nem szövött anyagának.

 • Festékfelhordó rendszer PPS-szel

  A 3M Festéselőkészítési Rendszer jelentősen növeli a termelékenységet az alapozó- és festékszórási eljárásokban. A zárt, egyszer használatos edényrendszer lehetővé teszi a közvetlen keverést és szükség esetén a fel nem használt festék tárolását.
  A tisztításra fordított idő és az oldószer-használat a minimumra csökken, különösen a 3M Accuspray™ pisztolyrendszerrel együtt történő használat esetén (csak alapozóval).

 • A 3M PPS Színellenőrző lámpa II

  A 3M PPS Színellenőrző lámpa II segíti Önt a pontosan megfelelő szín és árnyalat megtalálásában a festékszórás előtt, ezzel az abszolút minimumra csökkentve az újramegmunkálás szükségességét.