• Támogatási vállalásunk.

    Már a legelső napoktól kezdve, amikor feltaláltuk az első praktikus csiszolóanyagunkat, a 3M kifejlesztett egy olyan technológiasort, amely ma már lehetővé teszi a professzionális javítóműhelyek számára a fényezésjavítás minden lépésének elvégzését, azzal a megbízhatósággal és biztonsággal, amely immár a 3M szinonímájává vált.

    Ma a 3M olyan márkáit, mint a WetorDry™, Hookit™, Cubitron™, Scotch®, Scotch-Brite™, Roloc™, PPS™ és a Perfect-it™ és még sok egyéb, karosszériaműhelyek ezrei választják a világon a gyorsabb, tartósabb munkavégzés és kevesebb hibajavítás érdekében.

    A 3M a modern fényezési rendszerek és javítási technológiák terén keres új és hatékony válaszokat felmerülő növekvő igényekre. Az olyan innovációk, mint a díjnyertes Trizact™ Finomcsiszoló Anyagok és a forradalmi 3M™ PPS™ Festéselőkészítési Rendszer igazolják a 3M folyamatos törekvését az izgalmas, új termékek bevezetésére a fényezésjavítás minden munkafázisában.

    A 3M széleskörű utópiaci termékválasztékát, melyhez több mint 600 termék tartozik, műszaki csapatunk és tanácsadási, termelékenységi és jövedelmezőségi oktatások, valamint foglalkozás-egészségügyi tanácsadás támogatja.

    Lépjen velünk kapcsolatba ma az Ön Karosszériaműhely szükségleteivel és az ügyfélszolgálati csapatunk egy tagja rendelkezésére fog állni az Ön igényeinek felmérésére.